SA 25 MU JE BILA "MATORA", A ONDA JE ZAVEO STARIJU: Sada je pred svima pokazala šta je izgubio u izdanju od MILION $

Bivša devojka Leonarda Dikaprija, Kamila Morone, jednim potezom mu je pokazala šta je izgubio kada se pojavila na Nedelji mode u Londonu u više nego provokativnom izdanju.

Profimedia

Kamila Morone, od kako je raskinula vezu sa Leonardom Dikapriom živi život punim plućima. Iako su je isprva paparaci uslikali veoma neraspoloženu tik nakon vesti o krahu ljubavi sa glumcem, čini se da je sada lepa manekenka sve loše ostavila iza sebe. Tako su je fotografi najpre uslikali na Milanskoj nedelji mode u veoma provokativnom providnom korsetu, a na njen izgled malo ko je mogao ostati ravnodušan.

Sada je otišla korak dalje, pa se na Nedelji mode u Londonu pojavila u stilu Monike Beluči, u zavodljivoj uskoj haljini koja je u prvi pplan istakla njeno bujno poprsje i tanak struk.

Profimedia 

Njeno izdanje mnogi su protimačili i kao čistu provokaciju bivšem koji je navodno, nakon njihovog raskida počeo da se zabavlja sa 26-godišnjom Điđi Hadid.

Naime, poznato je da je svaka Dikapriova devojka postala bivša kada je napunila 25, a ista sudbina zadesila je i Kamilu, iako su mnogi smatrali da će ovog puta biti drugačije.

Zato je i bilo iznenađenje kada se saznalo da je nakon 25-godišnje Kamile odlučio da da šansu 26-godišnjakinji, što se do sada nikada nije desilo. Navodno su se Dikaprio i Hadid zajedno pojavili na Nedelji mode u Milanu.

Điđi je neobičan izbor za glumca i jer do sada nikad nije izlazio sa ženama koje imaju decu, a poznato je da je manekenka samohrana majka.

Mnogi su zato mišljenja da Kamila na sve načine pokušava da pokaže Leu "šta je izgubio", pogotovo što je ovako provokativnu tokom 4 godine njihove veze nikada nismo videli.

Još fotografija zanosne Morone pogledajte u galeriji u nastavku i procenite da li je Leonardo zaista izgubio premiju od žene.

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!