DEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA TRUDNA? Vesti o prinovi stigle samo par dana nakon romantične veridbe, porodica poslednja saznala

Verenica Đorđa Đokovića, voditeljka Saška Veselinov navodno je trudna.

Instagram

Kako stvari stoje, Đorđe Đoković uskoro bi mogao da postane tata. Naime, domaći mediji preneli su informaciju da je Saška Veselinov, odnedavno verenica Novakovog brata, u blagoslovenom stanju.

Ove priče otpočele su nakon što je voditeljka i influenserka okačila fotografiju u kupaćem kostimu na kojem je zakonetno pisalo "It' s a boy" ("Dečak je").

Nakon ovog čina, mreže su se usijale, a već se spominje i 12. septembar kao dan potencijalne svadbe. Takođe se pisalo i da je porodica poslednja saznala, zbog čega su se mnogi pitali kako je na sve to reagovala buduća baka Dijana Đoković. 

Međutim, čini se da je pre u pitanju Saškin marketinški potez koja je odnedavno postala i preduzetnica, te pokrenula liniju kupaćih kostima, među kojima su se našli i modeli za mlade, deveruše, ali i buduće mame. 

Instagram Đorđe Đoković i Saška Veselinov postaju roditelji.

Da li je lepa plavuša zaista u drugom stanju, za sada nije poznato, a ukoliko ste propustili kako je izgledala romantična veridba, to možete pogledati na videu u nastavku teksta:

This browser does not support the video element.

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba  Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!