"HTELA JE KUKOVE KAO KIM KARDAŠIJAN" Otkriveno koje je sve estetske zahvate radila Đina Džinović sa 18 godina

Na društvenim mrežama ne prestaju da se pitaju kojim se estetske operacije podvrgla Đina Džinović.

Instagram

Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama gde njene objave svakodnevno prati više stotina hiljada ljudi.

Đina Džinović ne prestaje da privlači pažnju medija svojim izgledom, a neretko je na meti kritika zbog provokativnih izdanja.

Isto tako se često komentarišu i estetske operacije kojima se podvrgla.

Kada se uporede fotografije s početka njenog pojavljivanja na TikToku, pre operacija, i danas mnogi vide razlike kako na licu tako i na telu. Mnogi smatraju da se povrgla estetskim korekcijama, a pored filera u usnama koje je i sama priznala, sad je navodno otkriveno da je u jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat, piše Kurir.

To je bio rezulatat nezadovoljstva svojim kukovima koje nije mogla da dovede do savršenstva uz redovan trening i izbalansiranu ishranu.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je danas dosta ravniji i prćastiji nego što je to bio slučaj ranije.

U nastavku pogledajte kako Đina Džinović izgleda danas:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!