SLAVNA GLUMICA NIJE MOGLA KROZ VRATA DA PROĐE OD DEBLJINE: Smršala je 50 kg i sada ne izlazi iz najmanjih bikinija ikada

Džesika Simpson pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu nakon što je smršala 50 kilograma.

Instagram

Svet i dalje ne može da dođe sebi nakon jedne od najvećih holivudskih transformacija ikada. Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson smršala je više od 50 kilograma nakon što je ugojila nakon poslednje trudnoće.

Gojaznosti je potpomogao i njen problem sa alkoholom kojem je uspešno stala na put još pre karantina, i kako kaže od tada nije liznula ni kap. 

Inače, Džesika je u jednom trenutku imala preko 110 kilograma na svojih 1.61 visine, i kako je rekla u jednom intervjuu "imala je problem da prođe kroz vrata na sobama zbog stomaka", kada je odlučila da je trenutak da promeni loše životne navike.

PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Nije izabrala prečicu, već je regulisala ishranu i počela da trenira sa privatnim trenerom. Naravno, nije trebalo mnogo pre nego što su se videli rezultati. 

SC / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, čini se da Simpsonova nije stala sa napornim režimima i nakon što je dostigla željenu kilažu, jer na novim fotografijama izgleda mršavije i nego na samom početku karijere.

Instagram 

Džesika je, bez sumnje, oduvek važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu, koja se izdvajala po oblinama, međutim, na novim objavama deluje kao da je ipak preterala sa gubitkom kilograma.

Instagram 

To je posebno bilo vidljivo kada se fotografisala u dvodelnom kupaćem kostimu.

Glumica se "osušila", a čak su joj i pilotske naočari koje je nosila delovale za par brojeva veće.  Međutim, to je nije omelo da nastavi sa kačenjem fotografija na kojima je u provokativnim izdanjima, očigledno ponosna na svoj izgled.

Zabrinuti fanovi su joj udelili pregršt kompimenta i pokušali da ukažu da ne mora više da mršavi "jer je lepa u svakom slučaju". Ipak, bilo je i onih koji su dodali da ne samo da je sada premršava već dobija i "bodibildersku facu", nakon što su insinuirali da Simpsonova koristi i određene dodatke u ishrani koji su inače svojestveni profesionalnim sportistima.

Ipak, Džesika se povodom svega nije oglašavala. Nastavila je da se fotografiše u zavodljivim pozama sa širokim osmehom, te se samo nadamo da neće otići u drugi ekstrem, poput brojnih selebritija koji su nakon ekstremnih gubitaka postali gotovo opsednuti svakim gramom, a kolio se pevačica promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Pogledajte koliko se Džesika Simpson promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!