PIKE SE NE ODVAJA OD LJUBAVNICE SA KOJOM JE UNIŠTIO VEZU: Procurila prva fotka na kojoj se ljube i Šakira kipti od besa

Na mrežama su se pojavile prve fotgrafije Pikea sa novom devojkom sa jednog festivala.

Profimedia

Žerar Pike ne prestaje da povređuje svoju bivšu nevenčanu suprugu. Nakon sramne prevare koja je nanela ogromnu mrlju njegovom ugledu, pojavili su se i navodi da pokušava da se osveti Šakiri jer navodno pokušava da ga udalji od dece.

Tako je sa nekadašnjom ljubavnicom Klarom Kiom Marti došao u roditeljsku kuću koju od Šakirine deli samo zid, a na sve to, redovno pokušava da se stvori sa mlađom devojkom gdegod da je pevačica u tom trenutku.

MOS / The Photo One / Profimedia 

Da zlo bude još gore, nekadašnji par je sklopio dogovor da se ne pojavljuju godinu dana u javnosti sa novim partnerima, a Pike je to upravo prekršio, kada je procurila fotografija na kojoj se ljubi sa novom partnerkom na festivalu  "Summerfest Cerdanya" u Kaliforniji.

Fudbaler je delovao opušteno i rasterećeno, te nije krio emocije ka mlađanoj studentkinji, a prema rečima izvora, kada se ova fotografija pojavila na mrežama, Šakira je pobesnela. 

Podsetimo, Pike je 23-godišnju Klaru upoznao na poslu jer je ona bila deo njegovog tima za odnose sa javnošću. Ona je zaposlena u producentskoj kući Kosmos, a zaljubila se u fudblera dok su radili na kampanji koja bi ga dodatno promovisala. 

Nažalost, par se toliko opustio da su odnose imali ne samo u kancelariji već i u njegovoj porodičnoj kući gde ga je Šakira i uhvatila. Inače, na mrežama se dugo mogla naći samo jedna njena fotografija, a mnogi tvrde da je Šakirina kopija.

Instagram 

Pevačica je, očekivano bila veoma povređena, a nakon Pikeovog ponašanja nakon prevare, koji su izazvali užasne novinske natpise i osude javnosti, pokušava na sve načine da zaštiti decu. 

- Odnos između Pikea i Šakire nikada nije bio gori. Pike sada želi da se osveti Šakiri zbog pokušaja da ga udalji od dece. Učiniće sve što je potrebno da je povredi - objasnio je izvor nedavno.

 Da li će bivši partneri ipak uspeti da nađu zajednički jezik, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u doba najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!