AFEROM SA DADILJOM UNIŠTIO JE BRAK: Viđali se po hotelima, obećavao joj svadbu, a svoju ženu je PONIZIO pred milionima

Ben Aflek je svoju bivšu ženu, Dženifer Garner varao sa njihovom dadiljom, a ova afera dovela je njegov brak do propasti.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek pre nekoliko dana proslavio je 50. rođendan, a mnogi se pitaju da li će ikada ovog slavnog glumca videti nasmejanog u javnosti.  

Glumac je 17. jula oženio Dženifer Lopez (53) nakon čega je usledio medeni mesec u Parizu. Umesto da proživljava dane najveće sreće, Ben nijednom s novopečenom suprugom nije uhvaćen da se smeje.

Zbog toga kruže komentari da je već došlo do krize u njegovom braku s Džej Lo i da će tek sada naići na prave izazove. Niko ne može da zaboravi s koliko se problema nosila njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner (50). Naime, osim što mu je pomagala da pobedi zavisnost o alkoholu što je on kasnije 'nagradio' ružnim intervjuom, još ju je i varao.

Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Aflek se našao na neslavnoj listi slavnih muškaraca koji su prevarili svoju partnerku sa dadiljom. Naime, Garnerova je 2015. podnela zahtev za razvod, a američki mediji pisali su da je razlog za to bila dadilja Kristin Ouzounian koja je čuvala njihovo troje dece.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je glumac plaćao Kristini i njenim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Dženifer.

"To je potpuno smeće i gomila laži", rekao je Ben. Kako je pisao People, glumac je započeo aferu s dadiljom svoje troje dece nedugo nakon što se zaposlila, a često su se nalazili u hotelu. Njena prijateljica rekla je da je to dugo trajalo i da joj je Kristin pokazala fotografije na kojima se ljube

"Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca", ispričala je. Dadilja je išla s Benom i Dženifer i na odmor na Bahame 2015. kada je je par objavio da se razvode.

Dženifer Garner je početkom 2016. potvrdila da je Aflek bio u vezi s dadiljom, ali nije otkrila razlog razvoda.

Shutterstock 

"Samo da vam kažem nešto. Bili smo mesecima razdvojeni pre nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu", ispričala je za Vanity Fair.

Dženifer je tokom braka više puta uhvaćena nesrećnog izraza lica dok je Ben često izgledao besno i otresito.

MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Ben je krajem prošle godine okrivio bivšu suprugu za alkoholizam, a ona je bila sve vreme uz njega tokom odvikavanja. Glumac je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

- / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Bena Afleka sa Dženifer Garner, ali i sa Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!