IMALA JE 120 KG, A ZBOG DEPRESIJE JE POKUŠALA DA SKOČI SA ZGRADE: Jelena je nakon SUKOBA SA OCEM danas konačno srećna

Jelena Dokić trenutno je srećna, a njen poslednji post na Instagramu tera suze na oči.

Instagram

Jelena Dokić nekada je bila jedna od najvećih teniserskih nada Srbije, za koju smo svi ponosno navijali još dok je igrala pod zastavom Srbije i Crne Gore. Međutim, nakon brojnih mučnih trenutaka u životu povukla se iz sveta tenisa.

Jelena Dokić pre nekoliko godina se borila sa depresijom i umalo nije izvršila samoubistvo, a to su uzrokovali sukobi sa ocem Damirom Dokićem koji su je doveli do psihičkih problema.

Danas se oseća dobro i konačno je srećna, a sa fanovima redovno deli fotografije na društvenim mrežama. Trenutno boravi u Hrvatskoj na moru, a objava i poruka koju je uputila, će vam naterati suze na oči.

– Bez šminke, samo krema za sunčanje, so u kosi i šešir na glavi pored mora. Kako male stvari u životu i one koje ponekad uzimamo zdravo za gotovo, ustvari mogu da nam donesu veliki užitak. Neka vam život bude posvećen sreći. Užvajte u jutarnjoj kafi, gledajte izlazak i zalazak sunca. Provodite vreme u prirodi. Budite ljubazni, javljajte se ljudima sa osmehom. Nađite razlog za osmeh svaki dan, to može biti i običan sunčan dan, pet minuta za sebe, kafa sa prijateljem, šetnja plažom ili u parku – započela je Jelena i uputila podršku fanovima, koji su njoj slali poruke tokom teškog perioda.

Uživajte u tim malim stvarima, ukusnim obrocima, šolji čaja na terasi, čitanju knjige, gledanju omiljene serije, u šetnji psa, plivanju u moru ili bazenu. Slavite i male i velike pobede i uspehe. Učite i rastite svakim danom. Cenite ljubaznost drugih ljudi. Inspirišite i budite inspirisani – dodala je Jelena i zaključila:

– Život je suviše kratak da ga provedete tako da ne uživate i u sitnicama.Pokušajte i živite sa zahvalnošću. Šaljem vam mnogo ljubavi i zagrljaja i nadam se da ćete danas naći razlog za osmeh.

Podsetimo, iako se činilo neko vreme da su loša vremena konačno iza nje, u januaru ove godine usledio je raskid sa hrvatskim teniserom Tinom Bikićem nakon 19 godina veze.

STANKOVIC/XAOCPHOTO / Sipa Press / Profimedia 

Jelena je raskid veoma teško podnela, i tada je napisala na Instagramu.

Lagala bih ako bih rekla da mi ide dobro, ali daću sve od sebe da se izlečim i oporavim i procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući. Dala sam ovoj vezi sve, svoje srce i dušu i toliko sam se borila do kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno ovaj put, ali se nadam da me još uvek čeka sreća i ljubav negde tamo.

Nažalost, tada su od strane nekadašnje teniserke nade stigle poražavajuće vesti da je u aprilu ove godine ponovo pokušala sebi da oduzme život.

- Nemojte da se stidite onoga što osećate. U redu je da se tako osećate i da znate da iz tog osećanja možete da se vratite. Moguće je, samo nastavite da verujete. Ja ću se vratiti jača nego ikada- zaključila je ona.

printscreen/youtube jelena dokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!