ZAVELA OCA, PA DOBILA DETE SA NJEGOVIM SINOM: Dok njega ponosno pokazuje u javnosti, ćerku koju ima sa političarom krije

Karla Bruni krije ćerku Đuliju od očiju javnosti, što nije slučaj sa sinom Aurelijenom koji je krenuo njenim stopama.

Profimedia

Karla Bruni poslednjih dana uživa sa svojim suprugom, nekadašnjim francuskim predsednikom Nikolasom Sakorzijem na romantičnom odmoru. Njihova ljubav čini se jača nego ikada pre, a par gotovo da nije skidao ruke jedno sa drugog.

Paparaco fotografije brzinom svetlosti preplavile su mreže, a čini se da nekadašnja manekenka sa tim nema ama baš nikakav problem. No ono na šta bi i te kako negodovala bile bi bilo kakve fotografije na kojoj je njena ćerka Đulija koju od rođenja krije od javnosti.

JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Doduše, ona se jeste sa njom pojavljivala tokom predsedničkog mandata svog supruga, ali čak i tada se trudila da devojčica nosi masku i gledala da je zaštiti koliko god da je moguće.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poslednji put je u javnosti viđena davne 2017. godine i to zbog veoma tužnog povoda. Tada su Bruni i Sarkozi poveli Đuliju na sahranu njegove majke Andree. Doduše, Karla je prošlog meseca objavila njenu fotografiju na Instagramu, ali s leđa, a fotografija je otkrila koliko je devojčica porasla.

Bivša manekenka je imala 43 godine kada je rodila svoje drugo dete, a kasnije je rekla da je to bilo jako krhko vrijeme u njenom životu. Teško joj je pala trudnoća dok se njen suprug Nikolas borio za novi predsednički mandat i vodio političku kampanju.

"Bila sam mrtva umorna. Dojenje devojčice i buđenje svaka dva sata noću jer je bila gladna. Imati decu kad si stariji nije lako", rekla je za Vanity Fair.

Kroz godine se Bruni često suočavala s paparacima, a 2016. je dala zanimljiv odgovor na pitanje smetaju li bllicevi fotoaparata njenoj mezimici.

"Voli to. Ne znam zašto", rekla je.

Sa druge strane, kada je reč o njenom sinu Aurelienu situacija je potpuno drugačija. 21-godišnjak je krenuo stopama slavne majke i već ima uspešnu karijeru u svetu modelinga, a aktivan je i na mrežama. Čini se da je sa njim Karla bila daleko opuštenija, te da ga nije toliko skrivala od svih.

Podsetimo Aurelijena je dobila u devetogodišnjoj vezi sa radijskim voditeljem Rafaelom Entovenom. 

Zanimljivo je i da se pre Rafaela Karla zabavljala sa njegovim ocem, koji je ugledni novinar - Žan-Polom Etovenom, a još fotografija mladog Aurelijena pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Sin Karle Bruni krenuo je njenim stopama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!