"REKAO SAM JOJ "ĆAO", NIJE ME NI POGLEDALA" Nakon neslavnog starta sa fatalnom Saškom Novakov brat slavi prvu godišnjicu

Novakov brat Đorđe proslavio je godinu dana ljubavi sa devojkom Saškom Veselinov.

Instagram

Novakov brat Đorđe važi je dugo za opasnog "neženju", međutim, sve se promenilo kada je u njegov život ušla lepa voditeljka Saška Veselinov. Par se bukvalno ne razdvaja od prvog dana, a nakon samo nekoliko meseci ljubavi otpočeli su i zajednički život.

Zanosna voditeljka i odnedavno preduzetnica ne krije koliko je srećna u odnosu sa bratom jednog od najboljih tenisera sveta, a sada je sa pratiocima podelila i detalje sa romantične večere proslave prve godišnjice veze, a Saška je tada otkrila i kako tepa svom dragom.

Instagram 

- Najlepših godinu dana provedenih sa tobom, Đongice - napisala je Saška na storiju na kojem se vidi njen dečko, a potom objavila i fotografije s odmora.

Instagram 

Inače, Saška i Đorđe su se prvi put pojavili u javnosti tek početkom ove godine, a zajedno su gostovali i u esmisiji kod Ognjena Amidžića gde su iskreno govorili o svojoj ljubavi. Tada je mladi Đoković priznao da je početak njihove veze bio više nego neslavan.

Instagram 

- Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala- prisetio se Đorđe i nasmejao sve u studiju, no, po svemu sudeći, ipak su uspeli da nađu zajednički jezik, a još njihvoih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Đorđe Đoković i Saška Veselinov postaju roditelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!