SLAVNE LEPOTICE GODINAMA LAŽU BEZ BLAMA: Na mrežama "gore", uživo - sušta suprotnost, a PAPARACO FOTKE otkrivaju istinu

Ukoliko se pitate kako slavne lepotice izgledaju zaista, odnosno bez filtera i Fotošopa, obavezno obratite pažnju na fotografije u nastavku.

Profimedia, Instagram

Koliko puta vam se dogodilo da uđete na Insta profil neke slave lepotice i pomislite - blago njoj, ona nema ni celulit,m ni strije... može da priušti najbolje tretmane...

Međutim, istina je da sve te žene, iako su slavne, imaju iste "probleme" kao i ostale "smrtnice", samo ih jako dobro kriju.

Fotošop im je takoreći desna ruka, da li jer se od njih očekuje da izgledaju savršeno, ili zato što u to žele da ubede svet. Ali, jedina stvar koja nikad ne laže je objektiv paparaca. Tada padaju sve zavese, nema filtera, ni ulepšavanja. 

Takve su, kakve su, i da, izgledaju odlično! Zapravo, nije nam jasno zašto sve ove prelepe žene uopšte toliko i fotošopiraju svoja lica i tela, jer su predivne u svakom smislu, a celulit, strije ili bubuljice nisu nešto čega se treba stideti.

Ipak, čini se da će proteći još mnogo vode pre nego što slavne lepotice zaista pokažu i na mrežama kakve su zaista, a ko najviše preteruje sa programima za ulepšavanje procenite sami.

Kloi Kardašijan

Instagram 

Budimo iskreni - niko tako ne vara na mrežama kao Kloi Kardašijan. Tvrdi da je imala samo jednu intervenciju i to operaciju nose pre nekoliko godina i to je sve.

SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, fotografije bez Fotošopa i filera ipak potvrđuju da je i ona samo obična žena od krvi i mesa. I da, izgleda odlično! Čemu onda toliko zaluđivanje i obrada fotki?!

printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Madona

printscreen/instagram 

Kraljica popa tvrdi da ovako zaista izgleda sa 63. No, istina je potpuno drugačija.

BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ne možemo reći da ne i dalje ne izgleda sjajno, ali od "krštenice" niko nije pobegao.

Dženifer Lopez

Džej Lo možda ima 53 godine, ali ne i lice i telo da to dokaže. I da se razumemo, latino diva zaista "kida" kako izgleda, ali teško da je za njen izgled bez bora zaslužno maslinovo ulje u koje se kune. 

Kad pogledate njene fotke - to nema ni celulita, ni strija... koža kao u devojčice, ali je istina ipak nešto drugačija, što možete videti na fotkama u galeriji:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džej Lo sa i bez fotošopa

Kamila Kabeljo

Mlada pevačica je neko ko je godinama "slavio" pravo žensko telo, međutim, u tom slučaju bi bilo logično i da nekada postavi sopstvenu fotografiju sa celulitom ili strijama. Umesto toga, pevačica bez fotošopa ne ulazi na Insta, iako je uživo situacija drugačija.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kim Kardašijan 

Instagram 

Još jedna rekorderka kada je u pitanju Fotošop. Kim je godinama uveravala sve da ništa na telu nije radila, kao i da veoma naporno radi na svom telu kako ne bi imala celulita. 

Ipak, paparaco ne laže...

pritnscreen/instagram 

Adrijana Lima

Da, nije lako biti top model. Svi očekuju da 24/7 izgledate savršeno. I zaista, kada bacite jedan pogled na Limin profil, jasno je da imate posla sa vrsnom lepoticom. A onda se pojave paparaco fotke i sve padne u vodu.

Tako, je na gornjoj fotki Lim a trudna, isto kao na fotografiji ispod. No, jasno je gde je korišćen Fotošop. Ako nas pitate, bespotrebno se opterećuje editovanjem, žena je lepa, pa je lepa.

J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Tori Speling

Donatela Versaće

Nekad fotografije govore više od hiljadu reči. 

Shutterstock 

Madalina

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea

Slavna Rumunka na Instagramu "grmi", i zapravo je jedna od retkih sa ove liste koja uživo izgleda gotovo isto kao na mrežama. 

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tori Speling

Još jedna rekorderka kada je Fotošop u pitanju. Slavna glumica Tori Speling poznata je kao neko ko baš, ali baš preteruje sa Fotošopom. Ipak, paparaco fotke otkrivaju istinu o njenom izgledu.

IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kajli Džener

Instagram 

I za kraj, najmlađa Dženerka. Kajli je definitivno neko ko obožava Fotošop, a fotografije "pegla" do neprepoznatljivosti. 

CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ko po vašem mišljenju izgleda potpuno drugačije bez Fotošopa? Podelite sa nama vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!