SA 20 JE BIO BOG KOJI HODA ZEMLJOM: Danas je još seksepilniji, često glumi snagatore a 12 godina starije bivše se plašio

Džejson Momoa sada je jedan od najpoželjnijih glumaca sveta, a ni u prošlosti priča nije bila drugačija...

GADE / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni snagator Džejson Momoa napunio je 43 godine, a sve se čini da će mu ovo biti jedna od najboljih godina u životu. U Holivudu je nikad popularniji, uloge mu se gotovo same nude, a krenulo ga je i na ljubavnom planu, nakon brodoloma sa bivšom 12 godina starijom partnerkom Lisom Bonet. 

Naime, nakon raskida veze duge 12 godina u kojoj su dobili i dvoje dece - sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14), Momoa je uplovio u vezu sa još jednom glumicom - Ejzom Gonzales, međutim, nakon samo nekoliko meseci su raskinuli.

@Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, čuveni zavodnik uhvaćen je ponovo sa Gonazalesovom pre nekoliko dana u romantičnoj vožnji Majamijem, čime je par i javno potvrdio da su se pomirili

Inače, mnogi su smatrali da je Momoi "konačno izrasla kičma" kada je raskinuo prvi put sa mladom glumicom, s obzirom da ga je navodno presirala da uđu u ozbiljnu vezu. Glumac nije želeo da svoju decu tek tako upoznaje sa novim izabranicama, te je raskinuo vezu, ali emocije su očigledno ipak bile jače.

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Mnogi su i pored toga pozdravili odluku da svoju porodicu stavi na prvo mesto, pogotovo ako se uzme u obzir da je do skoro imao nadimak "najvećeg papučara Holivuda" upravo zbog bivše Lise Bonet.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, iako na platnu glumi snagatore, neverovatno je da je glumac u privatnom životu bio poput "male mace", a otvoreno je priznao da  je svoju bivšu slušao u svemu, te da je ona ta koja je bila glava kuće, a njegovo da radi šta mu se kaže. 

Prosto je neverovatno da ovaj gorostasni 43-godišnjak koji je osvojio svet ulogom kala Droga u kultnoj seriji "Igra prestola", ali i u hit ostarenju "Aquaman", Bonetovoj nije smeo ništa da zameri.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Momoa je rodom sa Havaja, a do prvih 6 meseci života živeo je sa ocem koji je bio fotograf i umetnik. Kasnije se preselio kod majke, a već nakon srednje škole započeli su njegovi prvi glumački koraci.

Džejson se i tada izdvajao neverovatnom lepotom, a već do 25. bio je ogromna zvezda u usponu.

Najveću slavu doneli su mu upravo "Čuvari plaže", svetski mega-git u kojem je igrao Džejsona Ajona zbog čega su žene često komentarisale da je "bog koji hoda zemljom".

Poseban šmek mu je dao i prepoznatljiv ožiljak koji je zaradio u jednoj tuči u baru kada je imao samo 29 godina. Dobio je otprilike 140 šavova tokom rekonstruktivne operacije, a ožiljak kroz levu obrvu je očigledan u njegovom kasnijem radu. Napadač je nakon toga osuđen na pet godina zatvora.

Momoa je telo ukrasio i brojnim tetovažama, a i dan-danas je na listama najpoželjnijih i najseksepilnijih muškaraca sveta, a koliko se promenio od rane mladosti do danas pogledajte u galeriji ispod:

Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako je Džejson Momoa izgledao nekad, a kako danas...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!