ĆERKA SLAVNE MANEKENKE IZAZVALA POLEMIKU NA INSTAGRAMU: Čak je i ona sama zaključila da je PRETERALA

Ćerka slavne manekenke Hajdi Klum podelila je sa pratiocima fotografije na kojima je pokazala kako je izgorela na suncu

Instagram

Ćerka Hajdi Klum, Leni Klum (18) podelila je fotografiju u bikiniju i pokazala šta ju je snašlo nakon preteranog izležavanja na suncu.

Pratiocima je ovim postom dala do znanja koliko je bitno koristiti zaštitne kreme. Naime, lepa manekenka je pozirala na ležaljci u bež bikinuju i tako pokazala opekotine koje je zadobila od sunca.

Pazeći da zadrži svoj smisao za humor u vezi s tom situacijom, našalila se u opisu:

"Malo me je sunce poljubilo". Ubrzo su reagovali i njeni pratioci.

"Koristi Aloe Veru to pomaže u takvim situacijama", "A jaoj, pa ovo sigurno boli, koristi kremu s najvišim faktorom", "To nije poljubac, to su prave opekotine".

Leni je nedavno viđena kako uživa na ručku u Beverli Hilsu sa svojim očuhom Silom, bivšim suprugom njene majke Hajdi Klum.

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka krenula stopama svoje majke

Čuvena nemačka manekenka i pevač bili su u braku od 2005. do 2014. i zajedno su dobili troje dece Henrija, Džoan i Lou.

Leni je veliku pažnju plenila i na modnoj reviji Dolce&Gabanne u Veneciji, samo nekoliko meseci nakon što je debitovala na Berlinskoj nedelji mode. Tamo je spremno pozirala okupljenim fotografima i pozdravljala ih, nameštajući se u tirkiznoj haljini bez bretela, u kojoj je kasnije prošetala i pistom. Manekenka u usponu kombinaciju je začinila krunom ukrašenom draguljima, kao i glomaznim nakitom.

Osim što je tek počela da nosi modne revije i krenula majčinim stopama, Leni je snimila već i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a upravo joj je majka Hajdi najveća podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!