SEVERINA ZAPALA ZA OKO SLAVNOM AMERIČKOM REPERU? Ranije je "šetao" Džej Lo, a sada je u restoranu pevačicu gutao očima

Pi Didi se takođe našao u Hrvatskoj na letovanju kao i brojne druge zvezde, no njemu je za oko zapala Severina koja se našla u istom restoranu kao on.

Instagram

Slavni američki reper Pi Didi kog se pojedini sećaju i kao Paf Dedija takođe je jedna od zvezda koja je odlučila da ovog leta odmara u našem komšiluku - u Hrvatskoj.

On trenutno letuje na Korčuli, gde se trenutno nalazi i lepa pevačica Severina sa prijateljima, koja je, kako stvari stoje, zapala za oku slavnom muzičaru.

Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, na snimku koji je nastao u jednom restoranu vidi se kako Pi Didi odmerava Severinu, međutim, ipak nije ipak imao herca da joj priđe.

This browser does not support the video element.

Puff Diddy odmjerio Severinu  Instagram

Ovako nešto nije iznenađujuće ukoliko se uzme u obzir da je Severina jedna od najlepših žena na našim prostorima, te da malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Instagram Pevačica u 6. deceniji u top formi

Inače, Severinine prijateljice pohvalile su se i da su upoznale Metjua Mekonahija kao i Vudija Harlesona, a nije isključeno da ćemo na hrvatskom primorju uskoro videti još slavnih faca. 

Kada je reč o Pi Didiju, on je bio velika zvezda devedesetih, a poznato je i da je bio u turbulentnoj vezi sa Dženifer Lopez. Zanimljivo je i da su pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Otkud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia 

Dženifer je nešto kasnije raskinula, a razlog je otkrila baš u emisiji kod Opre Vinfri. Kako je rekla, uprkos velikoj ljubavi, bila je svesna da nikada sa reperom neće moći da ima porodicu o kakvoj je sanjala i kakvu želi.

Ipak, njih dvoje ostali su dobri prijatelji, a reper je uvek u intervjuima o njoj pričao samo u superlativu.

Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!