BIO JE OLIMPIJAC I GLAVA PORODICE KOJU DANAS SVI ZNAJU: Promenom pola šokirala je svet, a u vezi je sa 47 godina mlađom

Kejtlin Džener svet je nekad poznavao kao uspešnog olimpijca Brusa Dženera, a njena neverovatna životna priča ne prestaje da se prepričava u javnosti.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najpoznatija rijaliti porodica Kardašijan-Džener ovih dana je ponovo pod lupom javnosti i to zahvaljujući Kloi Kardašijan koja je objavila vest da čeka dete s Tristanom Tomsonom, a primetno je da je jedan član porodice već neko vreme u senci i ne pojavljuje se često u javnosti.

Reč je o 72-godišnjoj Kejtlin Džener koja je ovih dana snimljena nakon dugo vremena, a koja je nekad bila poznata kao Brus Džener, glava porodice i uspešni olimpijac, sve dok nije odlučio da operacijom promeni pol.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kejtlin je snimljena u Malibuu kada je kupovala kafu i pecivo, a izraz njenog lica je odavao da baš i nije sjajno raspoložena, a strani mediji slute da su razlog vesti vezane uz Kloi.

Sve je počelo 1991. godine kada su se Brus i Kris Džener zavetovali na večnu ljubav, a kao njena kruna stigle su im ćerke Kajli i Kendal. Brus je bio sjajan otac, a pokazao se i kao sjajan očuh jer se s jednakom pažnjom brinuo i o Krisinoj deci iz njenog prvog braka s pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom - ćerkama Kim, Kloi i Kortni, kao i sinu Robu.

Ni Brusu to nije bio prvi brak jer se 1972. godine venčao s glumicom Lindom Tompson s kojom je dobio dva sina, a brak im je potrajao pet godina. Ni brak s Kris nije doživeo svetliju budućnost uprkos tome što se činilo da je među njima sve u redu, barem je tako bilo prikazano u njihovom rijaliti šou "Keepig Up With Kardashians" koji im je doneo svetsku slavu.

Ipak, krajem 2013. godine danas bivši supružnici potvrdili su vest da se razvode, no ono što je sve šokiralo usledilo je tek nakon toga.

Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia 

Naime, nakon njihovog razvoda krenula su sve glasnija šuškanja da Brus zapravo želi da postane žena i da ozbiljno razmišlja o operaciji promene pola. To se pokazalo kao tačno i on je 2015. godine pozirao kao žena na naslovnici prestižnog časopisa Vanity Fair, kada je prvi put priznao da je hormonske tablete počeo da uzima godinama pre, ali da je prestao kada je upoznao Kris. Tada je svima poručio "zovite me Kejtlin" i tako šokirao američku javnost.

Youtube 

Kompletnu operaciju pola izvršio je 2017. godine kada je i zvanično postao Kejtlin Džener. Danas privlači pažnju ženstvenim kombinacijama, a u javnosti se uglavnom pojavljuje s ćerkama koje mu nimalo nisu zamerile njegovu promenu pola, a pažnju pleni i ljubavnim životom.

Strani mediji su dugo pisali o Kejtlinoj vezi sa 47 godina mlađom transrodnom manekenkom Sofijom Hatčins od koje se ne odvaja, ali one tvrde da je njihov odnos isključivo prijateljski i poslovni.

Njena transformacija prikazana je u dokumentarnoj seriji "Ja sam Kejt", koja je imala dve sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 miliona dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života"u kojoj je opisala operaciju promene pola, a danas se vrednost njene imovine procenjuje na 100 miliona dolara.

Kako se Kejtlin menjala i kako je izgledala njena transformacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kejtlin Džener nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!