POSTAO JE OTAC U 7. DECENIJI SA 30 GODINA MLAĐOM: Pričalo se da je najveću mačo muškarčinu "smotala" samo zbog novca

Kventin Tarantino postao je otac po drugi put, a njegova prelepa supruga donela je na svet devojčicu.

Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Lepe vesti u domu proslavljenog holivudskog glumca i režisera Kventina Tarantina - njegova supruga Danijela donela je na svet njihovo drugo dete. Nakon sina koji je rođen u februaru 2020. godine, sada je njihova porodica bogatija za devojčicu.

- Danijela i Kventin Tarantino sa zadovoljstvom objavljuju da je Danijela 2. jula 2022. godine rodila njihovu devojčicu- naveo je par u zajedničkom saopštenju.

Shutterstock 

Ime devojčice još nije poznato, a zanimiljivo je da su mnogi mislili da je njihov sin dobio ime po glumcu Leonardu Dikapriju sa kojim Tarantino obožava da srarađuje. Ipak, slavni režiser je ove navode negirao.

Shutterstock 

- Svesni smo da će ljudi pretpostaviti da je dobio ime po Leonardu Di Kapriju. Nema ništa loše u tome, ali...dobio je ime po dedi moje supruge, ali i zato što je, u našim srcima mali lavić, rekao je reditelj.

Kasnije je objasio kako je postao emotivano otkako je postao tata.

- Ako budem previše pričao o tome, već ću početi da plačem. Ne mogu čak ni da vidim njegovo ime napisano na papiriću, a a da ne zaplačem. On je moj mali Leo, mali lav. Jednostavno, kad je on u pitanju, on je najšarmantnije biće koje sam video u životu - rekao je glumac i režiser kog smatraju za jednog od najvećih mačo muškaraca u Holivudu.

Shutterstock 

Ljubavna priča Tarantina i 20 godina mlađe Danijele, ćerke izraelskog pevača i tekstopisca Tzvike Pika počela j još 2009. kada se desio sudbonosni susret dok je reditelj promovisao svoj film 'Nemilosrdni gadovi' u Izraelu.

Mnogi su govorili da je sa njim samo zbog novca, ali je njihova ljubav sve demantovala. Verili su se 2017, a intimno venčanje je održano u novembru 2018. godine u Los Anđelesu. Par danas živi u Tel Avivu i trude se da sina Lea odgajaju da priča oba jezika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!