DEČKO MEGAN FOKS POKUŠAO DA SE UBIJE: Jezivo je urlao i pretio, a potom stavio NAPUNJEN PIŠTOLJ u usta i povukao obrač

Muzičar Mašin Gan Keli pokušao je da se ubije nakon smrti oca i to dok je razgovarao sa Megan Foks preko telefona.

Profimedia

Mašin Gan Keli otkrio je jeziv trenutak iz ne tako davne prošlosti kada je imao trenutak "pucanja" i umalo se ubio tokom razgovora sa tada devojkom, a sada već verenicom Megan Foks.

Mnogi koji su se pitali kako je moguće da par još uvek nije rekao sudbonosno "da", sada su u neku ruku dobili odgovor na svoje pitanje, a problematični muzičar je detalje mračne prošlosti otkrio u novom Hulu dokumentarcu "Life in Pink".

Kako kaže, 2020. godine umalo je okončao svoj život zbog smrti oca, tačno na dan godišnjice albuma "Hotel Diablo" koji ga je i vinuo u zvezde. "Nisam želeo da izađem iz sobe i stvari su polako postajale sve mračnije", započeo je Mašin.

Life in Pink  Youtube

"Megan je otišla u bugarsku na snimanje, a ja sam osećao simptome paranoje. Stalno sam imao utisak da će neko doći i ubiti me", objasnio je roker.

Mašin, kome je pravo ime Kolson Bejker tada je rekao da je veoma često spavao sa pištoljem pored kreveta, a onda je jednog dana jednostavno "pukao".

"Pozvao sam Megan. Bio sam u fazonu "Nisi tu kada si mi potrebna". Bio sam u sobi i ludeo sam zbog nje. Čoveče, stavio sam napunjen pištolj u usta. Vikao sam preko telefona i gurao cef u usta. Opalio sam, ali se čaura zaglavila. Megan je sve vreme bila smrtno tiha", objasnio je roker.

Keli je otkrio da je tada shvatio da nešto nije kako treba i dodao da su mu i Foksova i njegova 12-godišnja ćerka Kejsi rekle da "više ne žele da pričaju sa njim kroz veo".

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Rekle su mu: "Želim da mogu da te gledam kao oca" i "želim da te vidim kao budućeg muža", a Mašin Gan je tada shvatio da zaista mora da se skine sa narkotika ovog puta, iako nije precizirao na kojim drogama je bio tokom incidenta.

pritnscreen/instagram 

Pevač je istakao da je "Megan postala njegovo sunce", te da mu je pomogla da "odraste kao muškarac" i da mu je dala život.

"To je ono što mi pomaže dok pišem pesme. Zato što je to kao bajka koju vam nisu pričali u školi. Strast između nas je vanvremenska", dodao je.

Podsetimo, MGK i Megan Foks ušli su u vezu nakon što su se početkom 2020. godine upoznali na snimanju filma "Midnight in The Switchgrass". U junu iste godine potvrdili su i javno šuškanja, a pevač je zvezdu "Transformersa" zaprosio u januaru ove godine. Foksova deli troje dece sa bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom, a nedavno je Mašin otkrio da je Megan izgubila bebu, ali da "rade na tome", te se mnogi nadaju da je kontroverzni par konačno ostavio sve ono loše iza sebe.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Megan Foks ludo je zaljubljena u problematičnog repera Mašin Gan Kelija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!