NA MREŽAMA UZORAN OTAC I DEČKO, A ZAPRAVO... Koja je tajna RONALDOVE EROTSKE SOBE u vili na Majorci?

Španski mediji bruje o Ronaldovoj vili nakon što su procurile fotografije na mreže, a pored privatne crkve, na imanju se nalazi i skrivena erotska soba...

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poslednjih dana španski mediji ne prestaju da bruje o tajnoj nesvakidašnjoj vili koju je iznajmio Kristijano Ronaldo. Slavni Portugalac trenutno je na odmoru sa devojkom Georginom i decom na Majroci, na luksuznom seoskom imanju u podnožju planinskog lanca Tramuntana, a kako prenosi portal "Ultima Hora", u sklopu vile koju je fudbaler iznajmio nalaze se i mala crkva, potom teretana, bazen okružen palmama, nekoliko đakuzija, teren za odbojku na plaži, mali teren za fudbal, ali i podzemna erotska soba.

Ronaldo takođe poseduje i luksuznu jahtu "Azimut Grande", vrednu 5.5 miliona fundi, koja je usidrena jugozapadno od ostrva, dok se u garaži nalaze dva skupocena automobila, Bugati "Centodieci" i Mercedes 4x4 koji vrede 8.5 miliona funti i koje je fudbaler prebacio trajektom na ostrvo.

pritnscreen/instagram 

Inače, Ronaldo je sa porodicom stigao na omiljenu destinaciju poznatih privatnim avionom koji inače koriste za prevoz iz Portugala do Engleske. Superluksuzni avion vredan je 23 miliona evra, a dostiže brzinu od 900 kilometara na sat.

printscreen/instagram 

Inače, luksuzna vila s obzirom da je bogata sadržajima, idealno je mesto za odmor, pogotovo sada kada je njegova porodica uvećana za još jednog člana, ćerkicu Belu Esmeraldu. Međutim, s obzirom da je sa njima krenuo i Ronaldov kolega i prijatelj Serđo Ramos, mnogi su pretpostavljali da će i odrasli i te kako imati dobru zabavu.

Navodno se ispod nekretnine nalazi luksuzna erotska soba koja je opremljena najmodernijim "pomagalima" i se*s igračkama, te je "gostima kompletan užitak obezbeđen".

Kako pišu strani mediji, Ronaldu ovo nije prvi put da koristi ovu vilu, te mu je erotska soba i te kako poznata, a kako se pričalo, ovde je često orgijao sa svojim prijateljima i saigračima.

"Fin na mrećama, a ovamo", "Uzoran otac i dečko, pa soba sa seks igračkama", "Sada nam je jasno šta zapravo Gerogina radi za pare", "Ovo sve mi je malo degutantno... mislim, Ronaldo, stvarno?"... samo je delić komentara koji se mogu pročitati na mrežama.

Ni ovogh puta kritike nisu zaobišle ni Georginu kojoj su već zamerali što u poslednje vreme nosi ogromne količine nakita, te se hvali bogatstvom. Međutim, par se do sada nijednom nije oglasio, naprotiv - uživaju u svom bogatstvu i briga ih šta ko kaže.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Ljubavna priča slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!