"MILO MOJE MNOGO SAM TE ŽELELA" Marija Mikić sa verenikom na spektakularan način otkrila pol bebe

Pevačica Marija Mikić podelila je na svom Instagramu snimak gde je otkrila pol bebe

ATA Images

Pevačica Marija Mikić nedavno na nastupu na Beoviziji na orignalan način otkrila da je trudna a sada je otkrila i pol bebe.

Naime, Marija je objavila dirljiv video snimak na Instagramu na kom se vidi kako su ona i njen verenik, Jovan Pantić, upriličili pravu malu "feštu" za otkrivanje pola bebe.

Par je emotivan trenutak zabaležio kamerom, a kako su otkrili uskoro u njihov dom stiže devojčica. Marija i Jovan su na jedinstven način otkrili pol bebe - ispuštajući dim iz malih protivpožarnih aparata, koji je bio roze boje.


"MILO MOJE, MNOGO SAM TE ŽELELA!!!!!!! Hvala ti na borbi i na vaznim lekcijama, najvaznije nas cekaju!!!!" napisala je Marija na Instagramu i zahvalila se svom partneru što joj je dodelio najveću ulogu.

Marija i njen verenik nisu skrivali sreću zbog dolaska ćerke te su počeli da skaču i vrište. Pored njih tu su bili i članovi porodice i najbliži prijatelji koji su sa njima podelili radost.

This browser does not support the video element.

Marija Mikić govori o velikom iznenađenju na svom nastupu  Kurir

Podsetimo, Mariju je verenik Jovan zaprosio na njen rođendan, a nedavno ju je iznenadio tetovažom sa njenim likom. Jovan ne krije kliko voli pevačicu, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!