KO JE NOVA MISS SRBIJE: Kada pogledate njene fotografije biće vam jasno zašto je baš njoj pripala TITULA NAJLEPŠE

Evo ko je lepa Anja Radić, devojka koja će na svetskom takmičenju za Miss predstavljati Srbiju.

pritnscreen/instagram

Od vajkada se zna da se za Misice biraju najlepše od najlepših devojaka.

A dovoljan je jedan pogled na fotografije Anja Radić da se uverite zašto je baš njoj pripala laskava titula.

Lepa brineta proglašena je za novu Miss Srbije pre nekoliko dana u Šarm El Šeiku, odakle je svakodnevno obaveštavala pratioce o događanjima.

Na Instagramu prati preko 10.000 ljudi, sa kojima često deli trenutke iz svakodnevnog života, ali, naravno, i sa takmičenja za Miss Srbije.

Tako je svoje pratioce obavestila najpre o prvom danu u Šarm El Šeiku dok je pozirala u crno-belom kupaćem kostimu: "Prvi dan završen. Ne postoje reči kojima bih opisala koliko sam srećna što se opet susrećem sa tai chi-em i što po drugi put vidim Crveno more."

Potom se i dodatno pohvalila.

"Ne znam kako bih opisala ovaj dan i ovoliku radost. Pored snimanja, održano je Miss Bikini takmičenje gde sam pobedila", napisala je Anja ispod fotografije na kojoj drži cveće.

Inače, 20-godišnja Anja je rodom iz Beograda i student je Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, a njen životni moto: "Ne treba ići kroz život, već rasti kroz život."

Prva pratilja na izboru za Miss Srbije je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Miss šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, Miss Teen internacional, a ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević. Miss Eco Srbija je Nataša Pilipović iz Vrbasa, dok je Miss fotogeničnosti Emina Rajičić iz Čačka, a još fotografija lepe misice AnjeRadić pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Anje Radić, Mis Srbije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!