SRPKINJA ZA KOJOM JE EROS RAMACOTI BIO IZGUBIO RAZUM: I danas se čuju, a Nina godinama čuva njegovu tajnu 

Eros Ramacoti je 2006. godine bio u vezi sa lepom voditeljkom Ninom Seničar.

PG/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Slavni Italijan neodoljivog glasa Eros Ramacoti godinama je miljenik žena, a iako nikada nije pokleknuo i okrenuo se pevanju na engleskom jeziku njegova muzika je omiljena u celom svetu.

Pisalo se i pisalo o njegovim muzičkim uspesima, ali se pratio, otvorenih očiju, i njegov ljubavni život, a ništa menje nije bio uspešan ni na tom polju.

Eros je od 1998. do 2009. bio u braku sa MIšel Hunciker ( 42), švajcarsko-italijanskom voditeljkom, sa kojom ima ćerku Auroru Hunciker Ramacoti (22).

Jedna od teorija o razvodu je sekta kojoj je pripadala Mišel. Kada je Eros saznao za spornu činjenicu, postavio je bio bivšoj ženi ultimatum, a to je značilo ili sekta ili on, a ona se ipak odlučila za ovo prvo.

Santi Delgado / The Photo One / Profimedia 

Eros navodno nikada u potpunosti nije preboleo Mišel, za koju se priča da je bila ljubav njegovog života. Ona je ipak krenula dalje i 2014. godine se preudala i dobila još dvoje dece.

Sledeća pevačeva ljubav bila je naša poznata voditeljka Nina Seničar, s kojom je vezu započeo 2006. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka.

Navodno je Eros bio potpuno lud za Ninom, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.

ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra.

Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka – rekla je Nina za Gloriju.

Instagram 

Nakon raskida sa Ninom, Eros je 2009. počeo vezu sa 24 godine mlađom Italijankom Marikom Pelegrineli. Sa glumicom kojom se 2014. oženio ima ćerku Rafaelu i sina Gabrija.

Njihova veza je bila idilična, a nikada nisu krili koliko su zaljubljeni jedno u drugo. I sve tako do 2016. kada se pojavila vest da su se razišli pa čak i predali papire za razvod. U saopštenju je pisalo da će ostati prijatelji i da će zajedno brinuti o deci.

Ovo tvrdnje potvrđuje i to što se njih dvoje često mogu videti zajedno u javnosti, prilikom posete omiljenim restoranima ili u neobaveznoj šetnji italijanskim gradovima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

VEEREN / Bestimage / Profimedia