BIVŠI JU JE POLIO KISELINOM A ZBOG OŽILJAKA SE UMALO UGUŠILA: Misica se prvi put pojavila u javnosti i izgleda nestvarno

Nekadašnja Misica Kejti Pajper koju je bivši dečko svojevremeno polio kiselinom prvi put se pojavila na crvenom tepihu nakon više operacija usled komplikacija sa ožiljcima.

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Za Kejti Pajper pre 13 godina saznao je ceo svet ali ne zato što je voditeljka, spisateljica ali i bivša misica, već iz razloga što ju je bivši uz pomoć saučesnika polio kiselinom.

Samo dve nedelje pre toga brutalno se iživljavao nad njom i silovao je blizu 8 sati.

Devojka koju je nekad krasila nestvarna lepota suočila se sa najvećim izazovom u životu - ili će se prepustiti ili će preživeti. Srećom, izabrala je drugu opciju i danas je jedna od najinspirativnijih osoba u svetu, a njena priča pomogla je mnogima koji se suočavaju sa nekim vidom nasilja.

Sama Kejti imala je preko 400 operacija i inntervencija, a uprkos ožiljcima, njena lepota i dan-danas ostavlja bez daha, a kako je izgledala nekad, kao i još njenih fotografija tokom oporavka možete videti u galeriji u nastavku teksta.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia, printscreen/youtube Kejti Pajper operacije nakon napada kiselinom

Međutim, nedavno se ponovo suočila sa situacijom u kojoj je njen život lako mogao biti okončan da nije bilo brze reakcije lekara. Naime, usled komplikacija sa ožiljcima koji su natsali nakon što je polivena kiselinom, a koji su trajno oštetili njen dušnik, nekadašnja Misica umalo se ugušila komadićem hrane.

printscreen/instagram 

Usledila je još jedna intervencija, nakon koje se javno zahvalila doktorima na brzoj reakciji i ukazanoj pomoći. Nešto ranije morala je ponovo na presađivanje kože na kapak jer je došlo do otvaranja rane.

pritnscreen/instagram 

Nakon svega nije se pojavljivala u javnosti, iako je bila aktivna na društvenim mrežama. Međutim, sinoć je prošetala crvenim tepihom prvi put nakon što je ponovo pogledala smrti u oči i sve prisutne ostavila bez reči svojim izdanjem.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U srebrno crnoj haljini koja je imala jednu naramenicu i dubok izrez sa strane, nasmejano je pozirala okupljenim novinarima i fotoreporterima na svečanom događaju koji je organizovala "ITV Palooza".

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Kejti je bila glamurozna kao i uvek, i pokazala da ništa ne može pokvariti ni njen osmeh, ni njenu lepotu.

Od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama, komplimenti nisu izostali, a mnogi su saglasni da lepa radio voditeljkam spisateljica i influenserka izgleda fenomenalno, te da se ne može ni naslutiti da je skoro vodila bitku za goli život.

printscreen/instagram 

Inače, ona je nedavno proslavila i godišnjicu braka sa svojim suprugom Ričardom Džejmsom Satonom koji joj je, kako je i sama rekla, vratio osmeh na lice. Sa njim je dobila i dve ćerke kojima će, kada budu odrasle, ispričati šta joj se dogodilo, a do tada, ne sumnjamo da će nastaviti da inspiriše ljude širom sveta šta znači istinski voleti život.

pritnscreen/instagram Kejti Pajper sa mužem