Krisi Tajgen nebrojeno puta je pokazala da je kao i sve ostale žene. Strije, celulit, ožiljci - na sve to nisu imune ni slavne osobe, i pored svih krema i kremica, ali i tretmana koji su im dostupni. Isto važi i za daleko bolnija stanja poput gubitka bebe ili bolesti.

Supruga Džona Ledženda, uvek je ponosno delila sa pratiocima sve sa čime se suočava, a ni ovog put to nije bio izuzetak.

Naime, nakon što se početkom meseca podvrgla operaciji endometrioze, sada je pokazala kako njeno telo izgleda. 

Na selfiju u ogledalu otkrila je sve svoje ožiljke

Krisi Tajgen
Instagram/chrissyteigen Krisi Tajgen pokazala ožiljke

Fotografiju je objavila 14. februara i dodala: "Srećan Dan zaljubljenih. Volite sebe! Ova žena je prošla kroz sve to". Pored ožiljaka na stomaku, vide se i njeni ožiljci od operacije smanjivanja grudi. 

Krisi je nedavno na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj se vidi njen ispupčen stomak, nakon pobačaja koji je doživela pre nekoliko meseci. Maneknka je tada istakla da je tužna i da je frustrira to što i dalje ima stomak kao da je u drugom stanju.

Bivša manekenka i njen suprug se još uvek teško mire sa gubitkom bebe. Nakon svega što ih je snašlo, iskreno se nadamo da će ih sad čekati neka lepša vremena.