GODINAMA JE TRPELA MUČNO ZLOSTAVLJANJE: Nakon propalog braka, slavna glumica se udala u tajnosti za NJEGA

Slavna glumica Kristina Riči, nakon saznanja da je u drugom stanju udala se sa svog partnera Marka Hemptona.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Kristina Riči udala se za svog frizera i partnera Marka Hemptona. "Gospodin i gospođa", napisala je u opisu fotografije na Instagramu.

Venčanje je iznenadilo i njihove prijatelje koji su im čestitali u komentarima, a među njima je bila i slavna manekenka Naomi Kembel.

Par je odlučio da se venča samo dva meseca nakon što je 41-godišnja glumica otkrila da čeka dete s frizerom.

Inače, zvezda filma Kasper s bivšim suprugom Džejmsom Hirdegeneom ima sedmogodišnjeg sina Fredija, a njihov razvod okončan je u julu ove godine nakon sedam godina mučnog braka koji je kulminirao navodnim fizičkim napadom Džejmsa na glumicu.

Instagram 

Zbog toga je ona podnela zahtev za zabranu prilaska bivšeg supruga, a dobila je i puno starateljstvo nad sinom.

"Od kada sam postala majka okrenu mi se život naopačke.Sada sve doživljavam ozbiljnije, želim da uspem zbog deteta. Moje odluke sada su još važnije", izjavila je Riči pre nekoliko godina.

Podsetimo, slavna glumica je ranije izjavila da je morala da sakrije sve noževe u kući jer se bojala da će je bivši suprug ubiti, kao i da ju je tukao i pretio da će je raskomadati na delove.

Zbog svega toga tražila je da mu sud odredi privremenu zabranu prilaska njoj i njihovom sinu Frediju, što je i uvaženo. Nekoliko dana posle i Džejms je podneo zahtev sudu za privremeno starateljstvo nad sinom tvrdeći da je Kristina alkoholičarka koja godinama meša tablete i alkohol.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džejms je izjavio i kako je jednom bila toliko pijana da je pala dok je držala sina u naručju, da je dete vozila automobilom pod uticajem alkohola, da je znala da doživi gubitam pamćenja kada bi se napila i posle se više ničega ne sećala, ali i da je prekinula trudnoću bez njegovog znanja.

Bivši supružnici venčali su se u oktobru 2013. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina. Koliko se Kristina promenila tokom svih ovih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Kristina Riči nekad i sad