SAMO ODABRANI, NA POSEBNOJ LOKACIJI: Nataša Bekvalac sutra slavi 41. rođendan, a ovo su detalji neobične proslave

Nataša Bekvalac se odlučila na intimniju proslavu rođendana i to na obali mora.

ATA Images

Nataša Bekvalac sutra slavi 41. rođendan, a umesto velike žurke pevačica se odlučila za proslavu sa setrama i najbližim prijateljima.

Slavlje će biti organizovano na obali mora u Grčkoj gde je Nata već otputovala, a društvo joj prave sestre Kristina i Tanja, kao i najbolji prijatelj.

- Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti posebno dekorisan, biće postavljen švedski sto i služiće se vina po želji gostiju.

Čak će i muzika biti po želji slavljenice, pa je menadžment hotela angažovao di-džeja koji će celo veče puštati "haus" hitove - rekao je dobro obavešteni izvor za Telegraf.rs.

Antonio Ahel/ATAIMAGES, ATA Images Nataša Bekvalac u ekstravagantnim kostimima za nastup.

Kako izvor dalje navodi, društvo će se u večernjim satima premestiti u popularnu atinsku diskoteku. Oni će se u prestonici Grčke zadržati do početka sledeće nedelje, kada se vraćaju kako bi ona promovisala novu pesmu i spot.

Nataša je na Instagram-storiju objavila fotografiju na kojoj se vidi snimak mora u okviru koga je napisala "rođendan mi je za dva dana".

Instagram 

Podsetimo, Nataša Bekvalac organizovala je prošle godine veliku žurku povodom proslave 40. rođendana na svom salašu u Čeneju.

Tada je okupila veliki broj kolega i prijatelja, koji su sa Natom slavili do ranih jutarnjih sati.