UMALO DA OSTANE BEZ PLAŠTA: Kim očarala sve MATRIKS KOMBINACIJOM, a onda je OVAJ dečak ukrao ŠOU uradivši nezamislivo

Kim Kardašijan pojavila se na rođendanskoj proslavi u Balensijaga outfitu koji je rađen samo za nju, ali je jedan dečak ukrao svu pažnju nakon što je stao na njen plašt.

Profimedia

Do pre nekoliko godina, teško da biste Kim mogli videti i na jednoj listi dobro obučenih zvezda.

Svojim, često diskutabilnim izdanjima uglavnom je izazivala neodobravajuća klimanja glavom modnih kritičara, ali od kako je uplovila u vezu sa Kanjeom, a potom i brak, stvari su se promenile.

U poslednje vreme, slobodno možemo reći da je Kim imala više nego sjajna minimalistička izdanja koja su joj savršeno pristajala, a poslednje u nizu nateralo je sve da se okrenu za zgodnom Kardašijankom.

Naime, Kim je nedavno najpre otišla na večeru sa mamom Kris, a potom se pojavila na proslavi 50. rođendana dizajnera Džefa Lejtama. Tom prilikom odabrala je moćni autfit koji je mnoge podsetio na one koje smo videli u filmu "Matrix", a koji potpisuje Balensijaga.

pritnscreen/instagram 

Crni korset sa dugim rukavicama, uske pantalone koje su iza sebe imale plašt upotpunjene su čizmama i "sajber" naočarima, kao i srebnom tašnom, a Kardašijanka je zaista izgledala poput heroine iz akcionog filma.

Zanimljivo je i da se nakon što ga je ponela, ovaj model plašta našao na Balensijaginom sajtu i to po ceni od 2.850 funti, što je nešto više od 3.000 evra.

balenciaga.com 

Međutim, njen dolazak u velikom stilu, "pokvario je" simpatičan dečak koji je, ponesen blicevima fotoaparata i pažnjom fotografa zgazio ni manje ni više nego na Kimin plašt.

Dečak je zbunjeno nastavio da stoji, sve dok ga roditelji nisu pomerili, a Kim se na sve to slatko nasmejala, iako je ranije znala da ima poprilično burne reakcije kada bi neko od njene dece "petljao" išta sa njenom garderobom.

ShotbyNYP / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim ovog puta, iako je neko kod koga sve mora biti apsolutno besprekorno, te je ovako nešto apsolutno nezamislivo kada su njena deca u pitanu, slatkom dečačiću apsolutno ništa nije zamerila, a scena je nasmejala mnoge koji su rekli da je mališa, koji je bio samo jedan od gostiju restorana, "ukrao šou".

printscreen/instagram 

Nakon toga, namestila je svoj outfit i zaputila se na proslavu, a ovo je verovatno prvi put da je neko skrenuo pažnju sa Kim Kardašijan i ukrao joj trenutak slave.

pritnscreen/instagram 

Kardašijanka koja je poznata po tome da veoma vodi računa o svojoj garderobi, kao i da sve mora biti apsolutno besprekorno, slatkom dečačićuu to apsolutno nije zamerila, a scena je nasmejala mnoge koji su rekli da je mališa koji je bio samo jedan od gostiju restorana, "ukrao šou".