90-IH SU JOJ PADALI PRED NOGE, ZAVELA JE I SINA I OCA: Alkohol i operacije ostavili su trag na licu slavne lepotice

Karla Bruni nekad je bila jedna od najlepših i najuspešnijih supermodela, a sad izgleda potpuno drugačije, ponajviše zbog intervencija koje joj, po mišljenju mnogih, apsolutno nisu bile potrebne, ali i i preterivanja sa alkoholom.

JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Nema ko nije nekad uzdisao za nekadašnjim supermodelom Karlom Bruni. Zapravo, do svoje 20. godine već je bila jedna od najplaćenijih manekenki sveta, a na njenu lepotu i šarm pali su i mnogi poznati muškarci poput Mika Džegera, Erika Kelptona, ali i mnogih drugih.

Međutim, nekadašnja lepotica danas ne liči na sebe, a novinske stupce mahom puni zbog svojih plastičnih operacija koje su je potpuno izdeformisale, ali i zavisnosti od alkohola.

Pre nekoliko meseci izjavila je da preteruje u svemu što radi, pa i u alkoholu.

"Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam da budem umerena", rekla je Karla Bruni i dodala kako je uspela da u toku karatina prevaziđe ovaj problem.

Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nekadašnja manekenka, pevačica i kantautorka danas je supruga bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija sa kojim ima ćerku, ali i dalje snima albume.

U braku su od 2008. godine, a upućeniji izvori tvrde da je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine. Šuškalo se da je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu da njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Karlu Bruni.

KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

Karla Đilberta Bruni Tedeski, kako joj je puno ime inače je iz bogate italijanske porodice koja se bavila proizvodnjom guma. Ćerka je pijanistkinje MArise Borini i industrijalca i kompozitora klasične muzike Alberta Brunija Tedeskija. Međutim, Karla je 2008. godine u intervjuu za jedan magazin priznala da je njen biološki otac Brazilac italijanskog porekla sa kojim je njena majka imala aferu.

Karla Bruni o biološkom ocu  Youtube

Nakon prodaje preduzeća preselili su se u Francusku kako bi izbegli opasnost od kidnapovanja od strane Crvenih brigada, a iako je Karla najpre pohađala internat u Švajcarskoj, pa upisala studije umetnosti i arhitekture, sa 19 godina napustila je školu kako bi se bavila manekenstvom.

Nema naslovnice koju nije krasila, a primera radi, 2008. godine fotografija na kojoj je naga iz 1993. godine prodata je na aukciji za 91.000 dolara, što je 60 puta više od očekivane cene, što dovoljno govori o tome kakvo je ime bila.

Kasnih devedesetih, Karla je napustila manekenstvo i posevetila se muzici, tačnije šansoni, a neke njene pesme pojavile su se u kultnim francuskim ostvarenjima i svetskim reklamama.

Karla Bruni Quelqu'un m'a dit  Youtube

Njen brak sa Sarkozijem podigao je ogromnu prašinu, a mnogi su smatrali da je nedostojna da bude prva dama Francuske s obzirom na njenu bogatu karijeru modela koja obiluje i golišavim fotografijama. 

Inače, Karla iz veze sa filozofom i voditeljem Rafaelom Entovenom ima 20-godišnjeg sina Orelijena. Vrlo je zanimljivo da je i pored devet godina zajedništa sa pomenutim Rafaelom, Karla bila i u ljubavi sa njegovim ocem Žan-Polom Entovenom.

Shutterstock 

Danas su njeni medijski istupi veoma retki, pogotovo od kada je bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem. Ona svojom pojavom i figurom i dalje sve oduševljava ali ne i licem, jer je jasno koliko je preterala sa botoksom i filerima.

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da je Karla uzor i jednoj od najlepših manekenki sveta Beli Hadid sa kojom su je prošle godine snimili fotografi, a upućeni tvrde da je Bela svoje lice operisala baš kako bi što više podsećala na nekadašnjeg supermodela.

Instagram 

Takođe, prevelika upotreba alkohola ostavila je traga na njenom licu, a kako je Karla izgledala u doba najveće slave, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MICHAEL KUPFERSCHMIDT / AFP / Profimedia, Charlotte Macpherson / Camerapress / Profimedia Karla Bruni nekad i sad