Jugoslovenske revolucionarne pesme u parku Muzeja Jugoslavije

U nedelju 11. jula, od 17 do 21 časova, u Parku skulptura Muzeja Jugoslavije publiku očekuje program jugoslovenskih revolucionarnih pesama. Posetioce će prvo „zagrejati“ di-džej Major Gagarin, a potom će nastupiti sastav Fish in oil

Nemanja Đorđević

Grupa „Fish in Oil“ izvodi originalnu instrumentalnu muziku, obojenu sa malo bluza, roka, surfa, folka i džeza. Ovaj poznati beogradski sastav čine članovi iz raznih bivših jugoslovenskih republika, a na muziku koju sviraju duboko je uticalo njihovo odrastanje u Jugoslaviji. „FNR-Y?“, „Proleterska solidarnost“, „Veljko“, „Industrijska revolucija“, „Trst je naš“, „Princ i Princip“ i „Čika Jovino kolo“ samo su neke od numera koje će publika ovom prilikom čuti.

Nemanja Đorđević 

Ana Paunković  Fish in Oil

Njihovom nastupu prethodiće DJ nastup Majora Gagarina, koji će činiti miks pesama u istom, revolucionarnom, maniru. Željko Kerleta je beogradski radijski i klupski DJ i producent, poznat po svojim eklektičnim muzičkim miksovima. Nastupao je u brojnim klubovima u Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Ulaz je slobodan.