POZNATOG GLUMCA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE: Za samo 3 nedelje ugojio se 20 kg i svi se pitaju šta se dešava

Mark Valberg nekada je bio i model za Calvin Klein, ali i neko ko se drži veoma strogog režima života te su njegove nove fotografije iznenadile i zabrinule njegove fanove.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni holivudski glumac Mark Valberg nedavno je napunio 50 godina, ali je i dalje, slobodno možemo reći, jedan od miljenika žena. Igrao je u brojnim ostvarenjima, a zahvaljujući više ogromnom talentu, kao i surovom profesionalizmu, često se nalazio na listama najplaćenijih ali i najpoštovanijih glumaca.

Interesantno je i da je njegov život danas daleko mirniji nego u mladosti kada je zbog problema sa drogom svoje tinejdžerske dane proveo u zatvoru, ali to nije bilo sve.

Bio je optužen za pokušaj ubistva, i poznat po rasističkim ispadima, ali je uspeo da se izvuče iz svega i okrene novi list zahvaljujući veri, a to ga je i izvuklo iz bande kojoj je pripadao.

Shutterstock 

Iako je danas poznat po hit filmskim ostvarenjima, zanimljivo je da se nekad više nego uspešno bavio muzikom, a sa bendom "New Kids on the Block" izdao je debitantski album "Muzika za ljude" koji je 1991. prodat u preko milion primeraka. Kasnije je nastavio svoju karijeru kao solo izvođač, ai dan-danas se sluša jedna od njegovih najpoznatijih pesama "Good vibrations".

Marky Mark Good Vibrations  Youtube

Oprobao se i u modelingu, te je neko vreme radio i za prestižni brend Calvin Klein, a upravo ga je to vinulo u zvezde i omogućilo mu da se probije u svetu glume.

Zarad uloga nije mu bilo teško da se transformiše, a danas je prepoznatljiv po brojnim hit ostvarenjima u kojima je igrao poput "Boogie nights", "Ted", "The Departed", i mnogim drugim.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Mark Valberg

Glumac se zbog problematične prošlosti drži strogog režima života gde dan započinje molitvom u 2:30 ujutro, a završava druženjem s porodicom do 19:30 kada odlazi na spavanje. Između tog vremena smestio je nekoliko serija vežbanja i zajedničkih obroka s porodicom.

Zato i jeste bilo iznenađenje kada su njegove najnovije fotografije preplavile mreže. Mark koji je uvek u top formi nabacio je 20 kilograma za samo 3 nedelje, te je pojavom zabrinuo mnoge obožavatelje.

Srećom, u pitanju je bila samo uloga za film "Stu" o bivšoj bokserskoj legendi teške kategorije.

- Glumim tipa koji je bio borac. Preselio se u Los Anđeles da bi postao glumac, zaljubio se u devojku, doživeo nesreću, a potom imao duhovno iskustvo van tela, te odlučio da postane sveštenik - objasnio je glumac i dodao:

- Umro je od retke bolesti, ali je imao veliki uticaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu.

Mark je ovu ulogu dočekao sa oduševljenjem s obzirom da je konačno mogao, s obzirom na strog režim, da konačno uživa do mile volje i u omiljenim poslasticama.

Printscreen/instagram/markwahlberg 

- Hteli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao da jedem palačinke - priznao je glumac.

Uz dodatne kilograme, Mark je pustio i brčiće, a obrijao je i glavu tako da zaista ne liči na onog Marka na kog smo navikli. Jedno je sigurno - svi sa nestrpljenjem očekuju premijeru filma, ali i koliko će vremena biti potrebno glumcu da se svih ovih kilograma i reši.