URAGANKE DOBILE PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Strani producent im nudi SVETSKU SLAVU I VELIKI NOVAC, a ovo je njihov odgovor

Bilo je samo pitanje časa kada će se pojaviti neka konkretnija ponuda za inostranu karijeru.

Profimedia

Možda je "Loco Loco" završio na 15. mestu, ali istina je da su naše "Uraganke" ubole još jedan hit koji peva cela Evropa. Naravno, posle onakvog nastupa za pamćenje i neviđene energije, ali i više nego sjajnog vokalnog izvođenja, bilo je samo pitanje vremena kada će se neko sa svetske scene zainteresovati za "Hurricane".

Ljude su oduševile svojom neposrednošću, talentom i harizmom, a publika je nakon nastupa masovno komentarisala da su spremne za svetsku scenu.

Sanji Vučić, Kseniji Knežević i Ivani Nikolić ponude za nastupe stižu sa svih strana, a navodno u igri je veliki novac. Za tri dana kreću na veliku koncertnu turneju, a odluke koje će doneti biće prelomne za njihovu budućnost i potencijalno inostranu karijeru.

Profimedia 

Sada su se pojavili navodi da su dobile ponudu koju će ozbiljno razmotriti.

- Još tamo su im prilazili da se upoznaju i slikaju, nigde nisu prošle nezapaženo, pa ne iznenađuje što im ponude samo pristižu. Međutim, jedna je posebno primamljiva. Oduševile su jednog engleskog producenta koji se potrudio da dođe u kontakt sa njima i objasni im da on želi da im vodi karijeru.

Nudio im je svetsko tržište I zagarantovan uspeh, a i cifra je bila pozamašna, reč je o milionima. Rekao je da je siguran da su spremne da naprave pravi bum, i da njihova nepresušna energija i vokalne mogućnosti mogu da im donesu uspeh i van Balkana - otkriva izvor i dodaje:

- Na devojkama je da odluče šta će dalje činiti. Ta ponuda nije jedina, ima raznih ideja, a ono što im sigurno predstoji je koncertna turneja, čiji početak je planiran prvog juna. Devojke su oduševljene svom podrškom koju su im ceo Balkan i dijaspora pružili, jedva čekaju da krenu sa nastupima.

Sudeći po entuzijazmu i ljubavi prema muzici koje poseduju, neće im teško pasti sve što predstoji. Odluke koje donesu do jeseni biće presudne za njihovu budućnost, pa ko zna, možda ostvare i inostranu karijeru. Ono što je sigurno jeste činjenica da su tri lepotice spremne da pokore svet.

Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Devojke su potvrdile za Blic da je istina da je interesovanje za njih veće nego ikad do sad, a na konto cele priče rekle su:

- Što se tiče ponuda, dobili smo zaista razne ponude za saradnju. Ne bismo ništa još da otkrivamo dok ne bude zvanično. Naš tim odlučuje o tim stvarima pa ne bismo mnogo komentarisale na tu temu. Svakako, drago nam je što postoji interesovanje za nas i nadamo se mnogim projektima.