Možda se tom rečenicom vode oni koji tek žele da postanu popularni i da se na taj način probiju do centra zbivanja, ali najgledanijoj emisiji na čelu sa voditeljkom Elen Dedženeris, to nikako ne ide u prilog.

Koliko su loše vesti i tvrdnje radnika koji su bili zaposleni u emisiji „The Ellen Show“ uticale na pogoršanje poslovanja, dokazuje rejting koji je znatno opao. Za samo par dana.

Naime, nakon otkrivenih detalja koji su se nalazili iza kulisa ovog tok-šou programa, emisija ima 29% manje gledalaca. To je ujedno i najniža gledanost ikada, dok je rejting konkurentskih emisija i dalje isti. Iako postoji 17 godina, „The Ellen Show“ ima najgore ocene u ovom trenutku.

Strani mediji navode da je gledanost emisije uživo bila samo 1% što je za 29% manje u odnosu na isti period prošle godine, a ujedno i 9% manje u odnosu na prethodnu nedelju.

Ipak, pojavile su se tvrdnje da će popularnu voditeljku ove emisije zameniti glumica Dženifer Aniston, koja je bila čest Elenin gost. Uprkos tome, sada je objavljeno da se Elen vraća kao domaćin 18. sezone svoje emisije a da li će uspeti da povrati poverenje publike i gledanost emisije, ostaje da vidimo.