Da li vas je ikada zanimalo šta se krije iza zavese spektakularnih koncerata, turneja i svega onoga što nam poznate ličnosti dozvoljavaju da vidimo? Mnogi misle da je njihov život lagodan, jer iza njihovog imena i prezimena stoji čitav tim ljudi koji svoje dužnosti obavlja umesto glavnih aktera. 

Kako zapravo izgleda taj put, koje nelagodnosti nastaju u poslednjem momentu, kako se rešavaju problemi iza scene, predstaviće novi film Arijane Grande, koji je snimljen za vreme turneje „Sweetener“.

On će nositi naziv „Sweetener Tour film“, a prema pisanju britanskih medija, striming platforme se uveliko bore za kupovinu prava njegovog prikazivanja. Najveća ponuda stigla je od Netfliksa, a pevačica još uvek nije donela konačnu odluku.

„Arijanin tim trenutno pregovara sa raznim striming servisima, a Netfliks i Jutjub su iskazali interesovanje. Netfliks je ponudio iznos od 5 miliona dolara, kako bi dobio prava na prikazivanje. Pregovore vodi tim Arijaninih najbližih saradnika, koje predvodi menadžer Skuter Braun. Film na brutalno iskren i sirov način prikazuje koliko život tokom turneje zna da bude težak, ali biće tu i lepih trenutaka”, rekao je izvor i dodao:

„Kamere su pratila svaki pevačicin pokret tokom prošlogodišnje turneje. Pored nastupa, Arijanu su snimali i iza scene, dok je putovala, ali i dok je pravila pauze“, rekao je izvor.

Arijana definitivno voli da deli svoj realan život sa publikom. Iako prethodnu turneju nije objavila u potpunosti, pojedini delovi mogu se naći besplatno na njenom Jutjub kanalu.