Obožavali smo ga u ulozi dobroćudnog "Harlija" u seriji "Lost" ("Izgubljeni"), a kasnije i kroz ostvarenja "Hawaii Five-0", "Once Upon a Time", "Californication" i mnoga druga...

Međutim, Horhe Garsija (47) nestao je iz javnosti pre dve godine, i do skoro se nije ništa znalo o njegovom životu. Međutim, u poslednje vreme, glumac je počeo da kači ponovo snimke i fotografije na Instagram, gde se može videti kako izgleda ali i čime se trenutno bavi. 

Pre nego što je nestao iz javnosti, glumac je punio medijske natpise svojom uzaludnom borbom s viškom kilograma. Iako je, nakon što su mu to doktori savetovali, iz zdravstvenih razloga, uspeo da izgubi čak 45 kilograma, nije mu dugo trebalo da ih vrati, a njegove nove fotografije potvrđuju da još uvek vodi istu bitku.

"Mogu da priuštim sebi da ne živim na rumu i buritosima i da se bolje brinem o sebi", prokomentarisao je Garsija svoj gubitak kilograma za časopis "Maxim" 2006. godine i dodao, "mnogi su se čudili i kako moj lik nije uspeo da smrša dok je bio zaglavljen na pustom ostrvu", dodao je osvrnuvši se na svoju ulogu u seriji "Izgubljeni".

horhe garsija izgubljeni
printscreen/youtube/currency34 

Još jednu značajnu ulogu ostvario je u seriji "Hawaii Five-0", a upravo je na tom setu upoznao devojku koja mu je kasnije i postala supruga. Sa njom se venčao 2019. godine, nakon 6 godina veze, a iste godine je napustio snimanje serije, i potpuno nestao iz javnosti.

Poslednji put se pojavio na crvenom tepihu u septembru 2018. godine, na proslavi pedesetogodišnjice serije "Magnum P.I."

Pre toga se pisalo kako mu zbog debljine preti dijabetes i srčane bolesti, što je veoma brinulo njegove bližnje.

"Horhe je jedna od najboljih i najnežnijih duša koje sam upoznao i samo treba da smrša kako bi ostao zdrav. Niko ne želi da mu se dogodi nešto loše", rekao je tada njegov bliski prijatelj za "The National Enquirer".

Horhe je povremeno aktivan na svom Instagram profilu, a poslednje fotografije pokazuju da i dalje ima istu kilažu, ali da mu je kosa nešto kraća. 

Da li će glumac konačno prihvatiti savete svojih najmilijih i potruditi se da sredi svoje zdravlje, ostaje da vidimo. 

horhe garsija
Think Film / Everett / Profimedia