Britanski mediji pišu da bi televizijska mreža u Velikoj Britaniji, ITV, mogla da osustane od prikazivanja intervjua za koji su američkom CBS-u platili više od milion funti! Reč je o intervjuu o kojem danima ne prestaje da se priča, onom koji su Megan Markl (39) i princ Hari (36) dali Opri Vinfri (67).

Razlog je, kako navode, zdravstveno stanje princa Filipa (99), supruga kraljice Elizabete II (94), s obzirom na to da mu je ovih dana operisano srce i tvrde da nije baš u najboljem stanju.

Britanska javnost i ljubitelji kraljevske obitelji mole Megan i Harija da zaustave taj intervju, navodno, upravo zbog princa Filipa. Kako sada stvari stoje, CBS-u će intervju prikazati u nedelju, a u Velikoj Britaniji, ako sve bude po planu, stiže u ponedeljak.

Ipak, čini se da se ITV ne namerava odreći tog "intervjua godine, a možda i decenije", kako navode oni koji se razumeju u materiju, jer su na svom Tviteru napisali kako intervju emituju u ponedeljak.

Megan Markl i Opra Vinfri
Youtube 

Stručnjak za odnose s javnošću, Mark Borkovski, rekao je da su Megan i Hari izabrali loš tajming za otkrivanje istine i svega što im se dogodilo dok su živeli u Londonu.

Nakon što je ovih dana izašao trejler u kojem su Saseksovi otkrili razne tajne s dvora, iz Palate kao da je "sudija označio početak utakmice" - u javnost su pustili podatak da je Megan zlostavljala zaposlene Kensingtonske palate u kojoj je sa suprugom živela neko vreme.

Bivši, ali i neki sadašnji radnici su je prijavili i sa dvora kažu da razgovaraju sa njima i utvrđuju šta se sve događalo. Tizer intervjua možete pogledati u nastavku: