Gotovo da svi s nestrpljenjem se čekaju 7. mart, dan kada će biti emitovan ceo intervju Megan Markl i princa Harija koji su dali Opri Vinfri. Emitovanje je zakazano za nedelju, a u međuvremenu pušten je tizer koji je privukao veliku pažnju i napravio pometnju. Opra Vinfri zaključila je u tizeru kako su u intervjuu izrečene poprilično šokantne stvari.

CBS je prvo objavio isečak u kome princ Hari govori kako je "samo želeo da se istorija ne ponovi", aludirajući na odnos princeze Dajane sa kraljevskom porodicom.

- Laknulo mi je i srećan sam što sedim ovde i razgovaram sa vama dok je moja supruga pored mene, jer ne mogu da zamislim kako je bilo mojoj majci u ovakvim trenucima, a bila je sama u tome pre toliko godina, rekao je Hari i dodao da je i njima "neverovatno teško, ali bar imaju jedno drugo".

Niko nije očekivao ovakav odgovor princa Harija, te nas ne čudi što je tizer izazvao komentare na društvenim mrežama. Međutim, sva pažnja javnosti usmerena je na to šta će Megan reći.

princ Hari i Megan Markl
Youtube 

- Ne znam zašto su očekivali da ćemo ćutati nakon što je postalo jasno da su i sami aktivno učestvovali u atmosferi linča protiv nas i podržavali laži koje su plasirane. Želeli smo da to prestane, a u tom trenutku svakako nismo više imali šta da izgubimo jer - sve je bilo izgubljeno, rekla je Megan Markl.

Podsetimo, "Times" je nedavno preneo svedočenje jednog člana osoblja Kensigtonske palate, odnosno čoveka zaduženog za komunikaciju Džejsona Nafa, koji je radio za Harija i Megan.

On tvrdi da je glumica 2018. oterala dva lična asistenta iz svog domaćinstva nakon što je bila nasilna prema njima, a takođe je podrivala samopouzdanje još jednog člana osoblja. U međuvremenu se oglasio i advokat Megan Markl koji je naveo da se kraljevska porodica vodi kampanju protiv vojvotkinje.

Inače, Megan i Hari su 1. marta uslikani u Santa Barbari u svom džipu i nisu delovali previše raspoloženo, što se može zaključiti po njihovim izrazima na licu. Nema sumnje da im smetaju natpisi u medijima, kao i kampanja koja se vodi protiv Megan.