Ljubitelji benda Queen znaju da se ove godine navršava 50 godina od osnivanja jednog od najboljih bendova svih vremena. Baš iz tog razloga, gitarista Brajan Mej i bubnjar Rodžer Tejlor, najavili su nešto potpuno drugačije od svega do sada, (da li se išta manje od Queena i očekuje?) povodom bitnog jubileja. 
Verovali ili ne, sprema se "Queen" igrica za mobilne telefone.  

Igrica “Queen: Rock Tour” je već dostupna za preuzimanje. Izlazak ove igrice poklapa se sa pola veka od osnivanja benda i pružiće publici mogućnost da se zabave i podsete najznačajnijih trenutaka iz istorije grupe.

Tako je "Queen" postao jedan od prvih bendova sa svojom zvaničnom igricom. Fanovi mogu da izaberu da li će u igrici preuzeti avatar Fredija Merkjurija, Rodžera Tejlora, Brajana Meja ili Džona Dikona. Pratiće bend kroz 10 istorijskih nastupa koji su promenili istoriju rok muzike.

U sklopu igrice se nudi 20 najvećih hitova benda, poput "Bohemian rhapsody" ili pesama "Don’s Stop me Now", "We Will Rock You" ili "Radio Ga Ga". Ukoliko igrači ostvare određeni uspeh i ispune zadatke, otključavaju se ekskluzivne fotografije i sadržaji.

Evo kako igrica izgleda: