Albumom"Cosmic Disco"napravili su promenu u zvuku i narativni nastavak priče koju su započeli na "Tarot Funku". 

"Prošli album opisuje raspad nemanjinog ega i početak njegovog “junakovog puta”, a Cosmic Disco ulazi u sledeću fazu – njegovu “smrt” i unutrašnju potragu. Album prati put reikarnacije koji je opisan u Tibetanskoj knjigi mrtvih, a spot za Dāw Yĕn prikazuje taj proces – put gde nestaje vreme i prostor, gde vanjsko nalikuje unutrašnjem, a unutarnje vanjskom" izjavio je Luka Šipetić, koji je album snimio u svom kućnom studiju tokom marta i aprila ove godine.

"Cosmic Disco" proslava je života, ljepote i radosti koju smo pronašli i tek treba da otkrijemo u narednom životu. Album ne odgovara na pitanja smrti, već govori o onome čega se nemanja sjeća. Nadam se da ćete se i vi sjećati svog prelaska - vašeg vremena duhovne promene i transformacije. Uostalom, i vi ste “umrli” i vraćali se puno puta ranije. Samo se morate sjetiti."

*

&a href="">
Nemanju čine Matej Perić (bubanj), Karlo Lugarić (perkusije) Laura Matijašević (bas), Leo Beslać (organ, sint) i Luka Šipetić (gitara). Vizualni deo nemanje upotpunjuje Branimir Štivić (Ḍĭe Zoone) čije projekcije nastaju live, tokom samog nastupa benda.
Nemanja je projekt iza kojeg stoji Luka Šipetić, pulski autor i muzičar aktivan u bendovima NLV i Para Lele, a njegova muzika je do sada predstavljena na radijskim emisijama posvećenim world i psihodeličnoj muzici u SAD-u, Kanadi, Turskoj, Kipru, Japanu, Brazilu, Meksiku, Francuskoj, Nemačkoj, Rusiji, Italiji, Australiji i Španiji.