Kada se na Netfliksu pojavila serija "Džini&Džordžija", za kratko vreme stekla je mnoštvo obožavalaca, pogotovo što ih je podsećala na "Gilmore girls" koja se nekad prikazivala. ipak, prva sezona razljutila je ne samo Tejlor Svift, već i njenu armiju fanova, a sve zbog opaske u poslednjoj epizodi na račun slavne pevačice. 
Naime, Džordžija je u jednom trenutku želela da sazna nešto više o ljubavnom životu svoje ćerke Džini, na šta joj je ona drsko odgovorila: "Zašto to tebe zanima? Menjaš muškarce brže nego Tejlor Svift"

"Hej Džini i Džordžija, zove vas 2010. godina i hoće da joj vratite glupu i duboko seksističku foru nazad. Šta mislite o tome da prestanemo da degradiramo vredne i pametne žene time što ovakvo sra*e smatramo smešnim. Takođe, nakon Amerikane, ovako nešto vam baš i ne stoji. Srećan mesec ženske istorije, pretpostvaljam", napisala je Tejlor na Tviteru.

Očekivano, odmah su se pojavili ljudi koji su zahtevali pravdu za Tejlor. Rasprava je dobila neviđene razmere u toku dana, a nagađa se i da bi neko od scenarista mogao ostati bez posla. Pojedinci su tražili i ukidanje serije. 

"Nije bilo smešno tada, još manje je sada", "Kraljice, neka si im rekla", "Preterali su", "Čemu vređanje Tejlor na ovakav način, nije da je ona kur*a ili tako nešto", "Seksizam čist, sramotno, zabraniti sve!".. samo su neki od komentara ljutitih fanova.

Nadležni iz Netfliksa se još nisu oglašavali, niti komentarisali kritike, kao ni bilo ko iz tima serije "Džini&Džordžija". 

Sviftin ljubavni život odavno je tema svetskih medija, i u žiži interesovanja, a pevačica je nekoliko godina u vezi sa Džoom Alvinom. Trude se da svoj odnos skrivaju od medija, iako se smatra da je upravo Alvin inspiracija za njenu pesmu "London boy" iz 2019. godine, u kojoj je opisivala svoja isustva u gradu. 
Očigledno je da joj opaske poput gorepomenute ne prijaju, pogotovo što je konačno uplovila u mirnu luku, barem kada je ljubav u pitanju.