Mnogi će reći - sa takvim licem i telom, normalno je da vam sve dobro stoji, ali ovog puta, zbog egzotičnog i neobičnog Izgleda, poznata manekenka Irina Šajk zatrpana je lavinom pozivinih komentara.
Naime, ona se fotografisala za naslovnicu ruskog izdanje magazina "Vogue", a tom prilikom nosila je haljinu sa kristalima i cirkonima. Ipak, pažnju su privukli njena neobična šminka i boja kose. 

Irina se fotografisala sa neon zelenom perikom, i "graphic" ajlajnerom u istoj boji, a manekenku su uporedili sa seksi likom iz serijala o Betmenu - "Poison Ivy". 

"Božanstvena žena", "Nestvarno lepa", "Boginjo, ima li išta što tebi ne stoji?", "Trebalo bi da razmisliš da se stvarno ofarbaš u ovu boju"... samo su neki od komentara ispod Instagram posta. 

U intervjuu za "Vogue" rekla je da od pandemije daleko više eksperimentiše sa uličnim stilom, kao i da je u svoj garderober "ubacila" boje. "Ranije bih na sebe nabacila nešto najjednostavnije, i po mogućnosti crno, ali sada mi prijaju boje, a potogovo zelena u nijansi limete", objasnila je Irina.

"Kad obučete neku boju, to samo dovede vaše raspoloženje na drugi nivo", završila je svoje izlaganje lepa Ruskinja.

Manekenka se u opisu fotografije zahvalila saradnicima i istakla da oni uvek znaju koje su njene omiljene boje, a video je za kratko vreme imao preko 850 hiljada pregleda.