Strani mediji već neko vreme bruje o braku Kim Kardašijan i Kanjea Vesta koji se bliži kraju, a kako pišu njihova deca biće im prioritet.

Izvor je ekskluzivno za E! News govorio o novoj normali popularnog para dok se pripremaju za razvod. Iako Kim i Kanje više ne govore, izvor je rekao da je muzičar i dalje prisutan u životu njihovo četvoro dece.

- On i dalje želi da ima veliku ulogu u njihovom životu i Kim to nikada ne bi obeshrabrila - istakao je on. Što se tiče njihovog porodičnog života, drugi izvor je otkrio da se reper iselio iz doma u kom su on i Kim bili tokom njihove veze.

- Kanje više ne živi u kući sa Kim i decom. Kada se viđa sa decom, nalazi se s njima na drugom mestu - objasnio je. Isti izvor je napomenuo da reper može da vidi Nort, Sejnta, Čikago i Psalma "kada god želi".

Pre iseljenja, Kanje je živeo u Vajomingu, ali se tada vratio u Kaliforniju, gde drugi izvor kaže da se "fokusirao na svoj posao“. Što se tiče Kim Kardašijan, ona je "krenula dalje i zabavlja se u ovoj fazi svog života."

Iako se Kim "već oseća kao da se razvela", izvor je otkrio da su ona i Kanje "trenutno u zastoju i nijedan od njih ne potencira" da njihov raskid postane zvaničan.

Kim Kardašijan
Instagram 

- U ovom trenutku nema žurbe da se papiri završe - rekao je prvi izvor. Podsetimo Kim je oklevala oko raskida sa Kanjeom, jer je „želela da se uveri da donosi ispravnu odluku za decu“.

- Više nije reč o braku, ona će uvek brinuti o Kanjeu, ali među njima je gotovo. Kim je usredsređena samo na ono što je najbolje za decu. To je teška odluka za nju - rekao je izvor za E!news u to vreme.

Kanje Vest
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 U međuvremenu paparaci su juče uslikali repera sa burmom na ruci, dok njegova je Kim Kardašijan nedavno viđena na odmoru bez iste.