Manekenka Bela Hadidi i muzičar The Weeknd zajedno dele veoma turbulentnu ljubavnu priču. O njima se počelo šuškati još 2015. a od tada su nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili.

Pre šest godina zajedno su viđeni na festivalu Coachella te su tada izvori bliski njima izjavili da se među njima odmah javila hemija.

Iste te godine su zajedno otišli na Fashion Week u Njujork, gde su s revije Alexandera Wanga otišli držeći se za ruke. Ali, krajem 2016. počelo se šuškati da je par raskinuo.

"I dalje dele veliku ljubav jedan prema drugome, pa su ostali prijatelji", rekao je jedan izvor tada. A upravo su se tada ponovno "spojili" na reviji Victoria's Secret gde je nastupao upravo on. U jednom trenutku su se sreli na pisti, Bela je želala da ga dodirne, ali on se izmakao.

Sve to je zajedno izgledalo veoma neugodno pogotovo zbog nedavnog raskida. A onda se dogodio još veći šok kada je The Weeknd početkom januara 2017. viđen kako se ljubi sa Selenom Gomez.

bela na reviji ignorisala bivšeg
Youtube 

Ubrzo nakon toga, Bela je otpratila Selenu s Instagrama, a onda i Selena i The Weeknd nju takođe. Ali, ni ovde nisu cvetale ruže pa je novi par raskinuo nakon deset meseci veze. Tada su se počeli da kruže tračevi o ljubavnim toruglovima.

Naime, Selena se navodno viđala s Džastinom Biberom, a The Weeknd ponovo s Belom. Samo dve nedelje nakon raskida, paparaci su uslikali muzičara kako napušta Belin stan u Njujorku što je bila potvrda njihovog pomirenja.

bela i the wekeend u vreme ljubavi
Instagram 

Međutim, u avgustu 2019., u javnost je procurila vest da je par raskinuo, po ko zna koji put. Nedavno se šuškalo da se manekenka viđa s unukom glumca Džeka Nikolsona, dok se kasnije za pevača ništa nije pisalo u ljubavnom smislu. The Weeknd je trnutno tema broj jedan, ali ovaj put zbog svog spektakularnog nastupa na Super Bowl, a više o tome pogledajte OVDE.

bela se s reperom nekoliko puta mirila
Instagram