Ako si veliki fan serije "La Casa De Papel" onda je "Lupin" idealna serija za tebe, tim više što se radnja odvija u gradu ljubavi - Parizu, predviđa se da će Lupin biti Netflixov sledeći veliki međunarodni hit.

Glavni junak se zove Assane (kog tumačiOmar Sy) koji nakon što su namestili krađu skupocene ogrlice njegovom ocu, zbog čega se ovaj obesio u zatvoru, povukao se u knjige o Lupinu koje mu je otac ostavio. Dvadesetak godina nakon smrti oca, vidimo da Assane je spreman da ukrade istu tu ogrlicu, ali ne iz lične koristi već da bi otkrio šta se zaista desilo i zašto je njegov otac morao da prizna zločin koji nije počinio.

U pet epizoda se odmotava klupko iza kojeg stoji porodica Pellegrini, sad neke od njih grize savest, neki su zaljubljeni u njega, a neki su samo loši momci kojima je biti negativac zaposlenje.

ZAŠTO SU SE SVI ZALJUBILI U FRANCUSKI TRILER "LUPIN": Kažu da je pravi spektakl, mnogo bolji od "La Casa De Papel"
Youtube 

Ono po čemu se Lupin razlikuje od svih prethodnih adaptacija je to što ovu dobro poznatu priču o lopovu smešta u današnje društvo, ističući postojanost rasnih predrasuda - to je ujedno razlog zbog kojeg su njegovog oca tako lako optužili i proglasili krivim za zločin koji je uopšte nije počinio.

Romantičan, dirljiv, ali i zabavan u savršenom stilu, Lupin je serija koju nećeš želeti da propustiš. Pogotovo ako si ljubitelj u trilera i napete radnje koja se gleda u jednom dahu. Na trenutke nas podseća na prvu sezonu "Prison Breaka" kada glavnom liku sve ide od ruke čak i kada mu ne ide.

ZAŠTO SU SE SVI ZALJUBILI U FRANCUSKI TRILER "LUPIN": Kažu da je pravi spektakl, mnogo bolji od "La Casa De Papel"
Youtube 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas