Njegove izjave mnogi prepisuju bipolarnom poremećaju od kojeg pati. Pojedini misle da mu je dosta ćutanja i da je rešio da otkrije, ne tako dobre detalje iz braka sa Kim Kardašijan. Bilo kako bilo, slavan reper i dizajner Kanje Vest, koji želi da postane predsednik Amerike, glavna je meta svetskih medija. Njegove izjave, ne da su iznenadile samo javnost, već i njegovu suprugu Kim koja se samo jednom oglasila na ovu temu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Ipak, reper je javno pisao o tome da je njegova supruga htela da ga smesti u ludnicu, a iako je u međuvremenu obrisao tvitove, korisnici društvenih mreža su uspeli da ih zabeleže. I bravo za njih!

„Kim je pokušala da dovede lekara da me zatvore. Ako me zatvore kao Mandelu... Znaćete zašto", stoji u jednom od tvitova, dok je naredni posvetio i Kris Džener.

"Kris, ne igraj se sa mnom. Nisi dobrodošla i ne želim te blizu svoje dece. Vi ste svi pokušali da me zatvorite".

Iz čista mira, reper se osvrnuo na poziranje svoje supruge za Playboy.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

"Uzdam se u Boga da se mama moje Nort nikada neće skinuti za Playboy. Božja je to volja, a ja sam na ranču... Dođi po mene..."

"Kim je pokušala da dođe u Vajoming sa doktorom da me zatvore, baš kao u filmu „Get Out“ samo zato što sam juče plakao i govorio o spašavanju ćerkinog života“, pisao je Kanje.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar) дана

Kim Kardašijan je istakla da je njen suprug prestao da uzima potrebne lekove, kao i da su ove izjave ishod nedostatka terapije.