Kada je Džoni Dep podneo tužbu protiv britanskog lista The Sun zbog članka iz 2018. godine u kojem je okarkterisan kao nasilnik koji „tuče svoju ženu“, prvo svedočenje njegove bivše supruge Amber Herd izazvalo je buru reakcija u javnosti. Amber je tada negirala optužbe da je zavisna od nedozvoljenih spustanci, alkohola, kao i da je zlostavljala Džonija Depa.

„Kada sam osećala da mi je život ugrožen, pokušavala sam da se odbranim“, istakla je tada Amber i dodala da joj je bivši suprug u više navrata pretio da će je ubiti.

Poslednji dan svedočenja otkrio je do sada nepoznate detalje.

Ovoga puta, Amber Herd je optužila Džonija Depa da je na zidove kuće, koju su iznajmili u Australiji, stavljao živo meso zbog čega se u prostorijama nalazila krv. Između ostalog, Amber je iznela tvrdnje da je gumac kroz prozor izbacio psa iz automobila koji je bio u pokretu, a njeno svodečenje potvrdila je njena sestra Vitni.

Kako će izgledati kraj ove drame, ostaje da vidimo. Ko bi rekao da će snimanje filma „Dnevnik ruma“, kada su se Džoni i Amber upoznali, biti od ovakvog značaja?