Nakon što je odjeknula vest o razvodu popularnog para Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, strani mediji pišu da je starleta pokušala da pronđe zajednički jezik sa svojim suprugom pa su išli na bračno savetovanje. Međutim sada su i to prekinuli, jer reper smatra kako više nema smisla pokušavati spasiti nešto što je gotovo.

Pored toga, Kanje je kontaktirao advokata kako bi podneo zahtev za razvod. Strani mediji navode i da je pitanje vremena kada će se par javno oglasiti o krahu braka. Kim ne zaostaje za reperom, pa i sama pregovara s advokatom za razvod, a više o tome pogledajte OVDE.

- Oni jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini kada su u pitanju njihova budućnost i deca. Kim se želi posvetiti deci, te će ostati s njima, dok Kanje ne planira da se vraća u Los Anđeles kako bi bio s njima - rekao je izvor za strane medije.

Mišljenja oko ponašanja rijaliti zvezde i njenog supruga su podeljena: dok jedni tvrde da su bahati i bezobzirni, drugi smatraju da je to njihovo pravo
Profimedia Mišljenja oko ponašanja rijaliti zvezde i njenog supruga su podeljena: dok jedni tvrde da su bahati i bezobzirni, drugi smatraju da je to njihovo pravo

- Kim zna šta želi sa svojim životom. Želi da nastavi život u Los Anđelesu, stvoriti najbolje uslove za decu i fokusira se na posao. Njihova ljubavna priča je već odavno gotova. Obožavali su se, ali previše su različiti - dodao je isti izvor. Iako je ova vest za mnoge bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pem Behan u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

- Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi s velikim uspehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece - rekla je dadilja The Sun.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas