Tokom prethodne nedelje, popularni reper Kanje Vest izazvao je čitavu pometnju u javnosti kada je nizom objava na društvenim mrežama saopštio da razmatra razvod od svoje supruge Kim

Tviter je goreo, a Kim Kardašijan se ovim povodom nije oglašavala. Svi znamo da su oduvek važili za skladan par, uvek primećen. U braku su od 2014. godine i imaju četvoro dece, ali izgleda da su neke čarkice isplivale na videlo.

Kim je odlučila da reaguje i istakne da suprugove izjave prepisuje njegovom bipolarnom poremećaju, kao i da navodi o razvodu nisu istiniti. Ona je navela i da je Kanje sjajna ali komplikovana osoba. Kako kaže, svesna je da svaki njegov potez, mišljenje ili stav nose veću težinu iz razloga jer je javna ličnost.

„Kao što mnogi znate, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ga ima ili ima nekog u životu koga voli a da ima ovaj poremećaj, zna koliko je to komplikovano i bolno, teško da se razume. Nikad nisam pričala o tome i koliko nas to kod kuće pogađa, zato što sam jako zaštitnički nastrojena prema našoj deci i suprugovom pravu da ima privatnost kada se radi o njegovom zdravlju, ali danas osećam da bi trebalo da prokomentarišem to zbog nerazumevanja mentalnog zdravlja“, napisala je Kim na svom Instagramu i dodala:

„Oni koji znaju Kanjea znaju njegovo srce i razumeju da njegove reči nekada nisu u skladu sa njegovim namerama. Mi smo društvo koje govori o davanju milosti po pitanju mentalnog zdravlja u celini. Međutim treba da je damo i pojedincima koji to proživljavaju u vreme kada im je najpotrebnije. Ljubazno molim medije i javnost da nam pruže saosećanje i empatiju koja je potrebna da ovo prebrodimo" poručila je ona.