Čuveni glumac Džona Hil voli da drži svoj privatni život podalje od očiju javnosti, a ne voli ni da bude meta paparaca, ali ponekad ih je jednostavno teško izbeći.

U poslednje vreme je posebno interesantan fotografima jer se dešavaju drastične promene u njegovom izgledu.

Naime, glumac je dosta smršao, toliko da ga mnogi ni dan danas ne prepoznaju. Osim što je mnogo mršaviji, na nedavnim fotografijama snimljenim ovih dana, iznenadio je fanove prilično zapuštenim izgledom, kratkom kosom i bradom, a neki su njegov izgled poredili sa beskućnikom.

Džona Hil
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsećamo, Džona, koji je svojevremeno bio poznat po punijem izgledu tela, poslednjih godina smršao je čak 20 kilograma, pa se uveliko pričalo o njegovoj transformaciji, što je glumcu očigledno zasmetalo.

Džona Hil
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Znam da mislite dobro, ali molim vas nemojte komentarisati moje telo. Bilo da je loše ili dobro, želim ljubazno da vam kažem da to ne pomaže i da se ne osećam dobro", napisao je na Instagramu u oktobru 2021.

Džona Hil
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, glumac dobio je prvo dete sa Olivijom Milar, ali kako je poznat po tome što privatni život drži podalje od medija i javnosti, nije to otkrio, već su ga „izdale” Olivijine fotografije, koje su snimljene dok je bila u kupovini u Santa Moniki, nedaleko od Džoninog doma.

Džona Hil
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Izvor: Wanted A.N.