Bilo je nagađanja da Kejt Hadson možda očekuje četvrtu bebu nakon što je viđena s trbuščićem koji se nazire ispod odeće dok je bila na luksuznom odmoru u Evropi.

Holivudska glumica (45) izgledala je opušteno dok je letovala sa verenikom, muzičarem Denijem Fudžikavom i njenom decom na sunčanom grčkom ostrvu. Mama troje dece Kejt je nedavno postala tema onlajn glasina kada je prisustvovala dodeli GLAAD medijskih nagrada u LA-u, gde su fanovi takođe videli izbočinu ispod njene haljine sa volanima. 

Kejt Hadson
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako se glumica može pohvaliti zavidnom karijerom, poredtoga, mnogo veću pažnju poslednjih godina izaziva njen ljubavni život, zbog činjenice da ima troje dece sa trojicom različitih očeva.

Slavna zvezda deli 19-godišnjeg sina Rajdera sa bivšim mužem i frontmenom "Black Crowesa", Krisom Robinsonom. Ona takođe ima 12-godišnjeg Binghama sa bivšim verenikom i frontmenom grupe "Muse" Metom Belamijem, a svoju najmlađu, petogodišnju ćerku Rani Rouz, deli sa svojim sadašnjim verenikom, muzičarem Denijem Fudžikavom.

Inače, početak njihove ljubavne priče nalik je na romantične filmove u kojima je ranije igrala. Naime, njih dvoje su u vezi od 2017. godine, iako se poznaju još više od deceniju ipo.

Kejt Hadson
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Znamo se 15 godina. On je polubrat mog najboljeg prijatelja, rekla je Kejt Hadson jednom prilikom. Kejt je bila u drugom stanju sa prvim sinom kada su se upoznali.

Prijateljstvo koje je trajalo gotovo 15 godina promenilo se 2016. godine kada ju je Deni konačno pozvao na planinarenje.

Prijateljstvo koje je trajalo gotovo 15 godina promijenilo se 2016. kada ju je Danny napokon pozvao na planinarenje.

- Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi dejt. I ne, na tom prvom ‘dejtu’ nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu su trebali meseci da preduzme prvi korak jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav,otkrila je pre nekoliko godina glumica.

Ljubav među njima krunisana je pre pet godine ćerkicom Reni Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da je zaprosi.

- Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku u danu, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove odanosti porodici osećam se sigurno, samopouzdano i zaštićeno. Njemu je porodica broj jedan na listi prioriteta, on je zaista porodičan čovek- izjavila je nedavno Hadsonova.

screenshoot/ instagram Kejt Hadson u Beogradu

Izvor: Kurir Stil/ Wanted A.N.