Veza lepe glumice Kejt Hadson važi za jednu od najstabilnijih u Holivudu. Čuvena slatkica ranije je možda bila poznata po burnom ljubavnom životu, ali se se promenilo, kako to obično biva, od kako je u njen život ušetao "onaj pravi". Par je zajedno dobio i ćerku, i vereni su, ali je korona poremetila njihove planove da stanu pred oltar.

Međutim, to nije umanjilo njihovu ljubav. Naprotiv! Njih dvoje su se nedavno pojavili na londonskoj premijeri filma "Glass Onion: A Knives Out Mystery", i jednu stvar su svi komentarisali - energija između njih je neverovatna. Muzičar Deni Fudžikava nije se odvajao od nje, dok ga je glumica sve vreme zaljubljeno gledala.

Kejt Hadson pokazuje svakim potezom koliko je zaljubljena u svog verenika.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, početak njihove ljubavne priče nalik je na romantične filmove u kojima je ranije igrala. Naime, njih dvoje su u vezi od 2017. godine, iako se poznaju još više od deceniju ipo. 

- Znamo se 15 godina. On je polubrat mog najboljeg prijatelja, rekla je Kejt Hadson jednom prilikom. Kejt je bila u drugom stanju kada su se upoznali, a tada je bila u vezi sa Krisom Robinsonom sa kojim danas ima 17-godišnjeg sina.

Nakon Robinsona, Kejt je bila u vezi s Metom Belamijem s kojim ima 11-godišnjeg sina Binghema.

Prijateljstvo koje je trajalo gotovo 15 godina promenilo se 2016. godine kada ju je Deni konačno pozvao na planinarenje.

- Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem pretvorilo se u neočekivani prvi dejt. I ne, na tom prvom ‘dejtu’ nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu su trebali meseci da preduzme prvi korak jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav, otkrila je pre nekoliko godina glumica.

kejt Hadson je Deni pozvao na planinarenje i tako je smuvao.
Instagram 

Ljubav među njima krunisana je pre tri godine ćerkicom Reni Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da je zaprosi.

- Idemo! - napisala je 42-godišnja glumica na Instagramu ispod fotografije na kojoj se vidi verenički prsten.

Na romantičnoj fotografiji Kejt nosi verenički prsten pomalo starinskog izgleda koji, ako je suditi po fotografiji, sadrži bisere i rubine, što je mnoge navelo na zaključak da je glumica zapravo dobila dva prstena od Denija.

kejt Hadson je navodno dobila dva prstena od Denija.
printscreen/instagram 

Naime, samo nekoliko sati nakon objave veridbe na društvenim mrežama, Kejt se pojavila na najprestižnijem modnom - Met Gali, u ružičastoj kreaciji Majkla Korsa, ali najveću pažnju privlačio je njen prsten, potpuno drukčiji od onog s fotografije.

Na ruci joj je, naime, sijao veliki dijamant položen u okvir prstena od sedamkaratnog zlata i na rubovima ukrašen s više manjih dijamanata. Za sada nije poznata cena ovog prestena, ali procenjuje se da ga je muzičar platio između 175 i 300 hiljada dolara.

- Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku u danu, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove odanosti porodici osećam se sigurno, samopouzdano i zaštićeno. Njemu je porodica broj jedan na listi prioriteta, on je zaista porodičan čovek - izjavila je nedavno Hadsonova.

Dok je ona zauzeta poslovnim obavezama, Deni brine o porodici, a zajedno kuju planove za venčanje.

- Zaista sam uzbuđena. Nisam se još zaokupila planiranjem venčanja, ali mislim da ću pozvati ljude koje najviše volim i imam osećaj da bi to na kraju moglo biti nešto veliko, poručila je Kejt koja uživa sa Fudžikavom u svakom trenutku, a poznato je i da ga obožavaju očevi njene dece sa kojima je u fantastičnim odnosima.

kejt Hadson je dobila troje dece sa tri muškarca.
Instagram 

Kako stvari stoje, Kejt je našla svoj mir i "parče sreće" kraj muzičara, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kejt Hadson je srećna u ljubavi sa Denijem Fudžikavom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!