Kijanu Rivs, poznatiji široj javnosti kao glumac, ali mnogi ne znaju da je i holivudska legenda i muzičar, došao je u Srbiju, konkretno u Kragujevac, kako bi nastupio na Arsenal festu kao basista sa svojim bendom "Dogstar".

Kao i svi izvođači, imao je i određene zahteve, uključujući rajder-listu, ali zanimljivo je da su ti zahtevi vrlo skromni u poređenju sa zahtevima drugih zvezda njegovog kalibra. To dodatno naglašava njegovu skromnost i jednostavnost.

"Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čisti toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendove, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri...", istakla je Maja Cvetković, članica grupe E-play i organizatorka Arsenal festa za emisiju "Eksploziv".

profimedia-0697203879.jpg
Majil / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca", ispričala je ona.

I sami domaćini Kragujevčani su se spremili za svetsku glumačku zvezdu. U jednom restoranu su otkrili i šta će Rivsu ponuditi za obrok ukoliko se bude odlučio da dođe kod njih u goste na tradicionalnu srpsku gozbu.

Šta je na listi zahteva Kijanu Rivsa za koncert u Srbiji?
Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia Slavni glumac rešio je da promeni format

"Pre svega, naglasak će biti na šumadijskoj hrani. Ovde ne može ništa da prođe bez dobrog predjela, domaćeg hleba, sarmica...Šteta što ne dolazi na zimu, da ga dočekamo s pihtijama, kolenicama, vrućom rakijom, koja je naš šumadijski čaj. I naravno, bez praseta ovde ne može ništa da prođe. Pripremićemo mu obavezno i pitu, od toga mora da se počne. Prebranac, jagnjeća sarmica, sve ćemo to lepo da pripremimo",istakla je vlasnica jednog poznatog restorana u Šumadiji.

Bonus video

Dvojnik Kijanu Rivsa TikTok/tuktiklife

Izvor: Wanted A.N.