Američka vizuelna umetnica Aleksandra Grant već četiri godine ima vezu sa jednim od najpoželjnijih glumaca iz Holivuda, Kijanu Rivsom.

Prošlo je dosta vremena od kada su objavili da su u vezi, i od samog starta je vidljivo da se njih dvoje savršeno dopunjuju i iskorišćavaju svaku priliku da se međusobno podrže u svojim profesionalnim poduhvatima. Zbog toga Aleksandra izražava puno divljenja prema Kijanuu.

Šta je Kijanu Rivs video u sedoj devojci?
Majil / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- On mi je takva inspiracija. On je tako kreativan, tako je ljubazan. On tako naporno rad -rekla je za People na dodeli nagrada Beverli Arts Icon u petak u Los Anđelesu.

Novinare je ipak zanimalo zašto se često ne pojavljuje s njim na javnim događajima, ali je i na to dala veoma razuman odgovor.

- Kada se zaljubite u odraslom dobu to ima svoje prednosti. Ja sam do trenutka kada sam otpočela vezu sa njim već imala izgrađenu karijeru, pa mi nije on bio potreban u tom pogledu- bila je iskrena, pa je dodala:

- Osećam se veoma samouvereno na crvenom tepihu.

Kijanu Rivs i seda devojka
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vizuelna umetnica (50) je istakla da je njihova veza "međuzavisna i nezavisna na najbolji način".

Grant je takođe podelila da je Rivs (59) dugogodišnji izvor inspiracije u njenom životu i karijeri.

- Ono što cenim kod Kijanua i u našem odnosu jeste to što se međusobno podstičemo da istražujemo nove puteve. Inspirativno je videti kako druga osoba rešava probleme -naglasila je.

Kijanu Rivs i njegova starija devojka
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored toga, umetnica iz Los Anđelesa priznala je da se njen umetnički izraz potpuno transformisao otkako je započela vezu sa glumcem iz filma "Matriks".

Par je godinama održavao prijateljski odnos pre nego što su svoju vezu podigli na viši nivo.

U međuvremenu, Grant je objasnila časopisu People da njen dečko nije prisustvovao događaju u petak jer je nastupao sa svojim bendom Dogstar.